Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kaplice odčinila domácí porážku v Nové Vsi

 
středa, 28. srpna 2019, 12:11

V prvním domácím utkání nové sezóny byla Nová Ves mírným favoritem, ale zápas skončil jasnou výhrou Kaplice.

Ihned po zahajovacím hvizdu a hlasitém povzbuzovaní svými fanoušky se hostující spartakovci nebojácně vrhli do zápasu. Přesnou, rychlou kombinací a hlavně rychlostí dali najevo, že to domácí nebudou mít lehké.

Už po pěti minutách mohl skórovat Urazil. V 10. minutě nastal další nebezpečný závar před Bartizalem, který jen s vypětím všech sil vytěsnil míč na roh. Domácí byli zaskočeni aktivní hrou Kaplice a ke střele na branku se dostali až po půlhodině  kdy Janeček našel náruč brankáře Říhy.

Kaplice byla za svoji aktivitu konečně odměněna na konci poločasu. Zaskakující matador Janura poslal Spartak do vedení ve 44. minutě.

Do šancí je nepustili

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem vyrovnat, jejich výkon šel nahoru, místy měli tlak, ale do vyložené brankové příležitosti je hosté nepustili. Janeček sice vyrovnal, ale gól pro postavení mimo hru nebyl uznán.

Hráči Kaplice hráli chytře a trpělivě čekali příležitost. Ta přišla v 74.minutě. Agilní Urazil donutil obranu k chybě a bylo to 0:2. Třetí branku přidal tentýž hráč, když sám proti Bartizalovi nezaváhal a pečetil na 0:3.

Hráči Kaplice odčinili domácí prohru z minulého týdne a z Nové Vsi si odvezli zaslouženě tři body.

TJ Nová Ves – FK Spartak Kaplice 0:3 (0:1)

Góly: 74. a 88. Urazil, 44. Janura. Rozhodčí: Cigáň – Valeš, Juráň. DFA: Vrzal. ŽK: 3:1 (Neumann, Kohout, Procházka – Janura). Diváků: 100.

N. Ves: Bartizal – Vávra (59. Žoček), Boháč, Janeček, Kohout – Neumann, Pech (46. Holý), Trejbal, Novák – Jiránek (70. Prokop), Procházka.

Kaplice: F. Říha ml. – Štrbačka, M. Hami, Čutka, Gondek – Daniel (77. Kuchař), Divoký, Micák, Vaniš (61. F. Marek) – Janura, Urazil (90. Schneider).

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková