Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pohár s Varnsdorfem: Postup do třetího kola je pro Táborsko lákavý

 
úterý, 27. srpna 2019, 21:11

Ve druhém kole poháru MOL Cup přivítá ve středu 28. 8. 2019 od 17 hodin na stadionu Kvapilova třetiligový A tým FC MAS Táborsko druholigový FK Varnsdorf. Trenér FCT Miloslav Brožek zve domácí diváky do ochozů, aby vytvořili tu nejlepší kulisu.

„Snad jsme je částečně pozvali tím, že ve Fortuna ČFL se nám daří, máme tři výhry, jsme stoprocentní. Pohár bude něco jiného, nebude to jednoduché, jsme teprve na začátku budování týmu. Ve středu nás čeká těžký Varnsdorf a v neděli v soutěži neméně těžká Příbram B,“ řekl Miloslav Brožek, který si ale klade jediný cíl: Postoupit.

Pak by totiž do Tábora mohl přijet atraktivní prvoligový soupeř. „Pro naše hráče je to motivace, určitě se vydají. Utkání s Varnsdorfem bude zajímavou konfrontací s druhou ligou. Chceme ukázat, že i my máme kvalitu. O tomto pohárovém zápase přemýšlíme i v kontextu s následným mistrovským utkáním, zatím proto přesně nevíme, jak ve středu nastoupíme, v jakém složení a herním systému,“ nenaznačil trenér, zda bude někoho šetřit.

„V poháru, který zřejmě nevyhrajeme, chceme zůstat co nejdéle,“ uzavřel s úsměvem Miloslav Brožek.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař