Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: O porážce Katovic v Rokycanech rozhodla standardka

 
neděle, 25. srpna 2019, 15:13

Katovičtí fotbalisté cestovali k druhému venkovnímu střetnutí na hřiště dalšího divizního nováčka FC Rokycany. Šance se střídaly na obou stranách, o vítězi rozhodla 72. minuta, kdy Západočeši udeřili po rohovém kopu zásluhou hlavičkujícího Denka.

„Za mě to byl remízový zápas, Rokycany byly o ten jeden gól šťastnější,“ prohlásil v hodnocení na klubovém facebooku katovický Tomáš Janouch. „Opět rozhodla standardní situace jako minulý týden s Mariánkama. Připravujeme se na to, ale bohužel jsme to zase nezvládli,“ mrzela Janocha další ztráta bodů.

Prvních 20 minut patřilo Katovicím, vytvořili si tři slušné možnosti, ale pak převzali iniciativu domácí a několikrát prověřili pozornost kapitána Švehly v brance. V úvodu druhé půle zahrozil Kadula, jehož oblouček vytáhl brankář Houdek nad břevno.

Taktovku hry znovu převzaly Rokycany, nastřelily tyč a v 72. minutě dosáhly rozhodujícího gólu. Přetažený roh vrátil střídající Procházka před branku na malé vápno a vysoký Tomáš Denk hlavou nezadržitelně skóroval. „Snažili jsme se hrát v závěru vabank, vrhli všechno dopředu, ale byla to křeč,“ dodal Janoch.

V Rokycanech se trenér Roman Malý musel obejít bez marodů Horejše, Miklase, Tušera, Repy a Hromíře.

FC Rokycany – SK Otava Katovice 1:0 (0:0)

Gól: 72. Denk. Rozhodčí: Míč - Krupka, Cupl. Delegát: Hanzal. ŽK: 3:3. Diváků: 250.

Katovice: Švehla – Cibulka, Hajdušek, Janoch, Chylík – Uher (85. Koutský), Kahuj, Pavlovič, Bálek – Kadula, Požárek (78. Zoubek). Trenér Roman Malý.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, video SK Otava Katovice