Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se chce ve Varech udržet ve špičce

 
pátek, 23. srpna 2019, 21:49

Třetí mistrovský (a druhý venkovní) zápas čeká v neděli 25. srpna dopoledne na A tým FC MAS Táborsko. Od 10.30 hod. se utká na hřišti v Karlových Varech s tamním FC Slavia. Ambice Jihočechů jsou zřejmé: potvrdit dobrý vstup do soutěže a udržet se ve špičce tabulky.

Trenér Miloslav Brožek má také jasno. „Dvakrát jsme vyhráli, ale chceme další tři body. Jinou ambici mít ani nemůžeme, pokud chceme být po podzimu ve špičce tabulky, pokud chceme držet krok,“ uvedl trenér, který v uplynulém týdnu našel v tréninkovém plánu prostor, aby s mužstvem realizoval kondiční blok. „Absolvovali jsme ho ve vysokém tempu. Dalším plusem je, že se nám vracejí marodi, takže se kádr obaluje a přináší to pozitivní napětí, zdravou konkurenci. Jsem spokojený,“ uvedl Miloslav Brožek.

Mužstvo Karlových Varů viděl v utkání s Motorletem, má i informace z poháru v Hostouni. „Je to mladý, houževnatý tým. Má zkušenosti z ČFL, takže nesmíme vůbec nic podcenit. Hráčům od pondělí sdělujeme zásadní informace i drobnosti, aby byli na zápas dobře připraveni,“ doplnil trenér FCT.

Táborsko pojede směrem na západ Čech už v sobotu a bude nocovat v blízkosti místa utkání, aby se tým vyhnul nedělnímu brzkému vstávání. „Vedení klubu čekalo, jak vstoupíme do soutěže, zda získáme šest bodů, takže nám vyšlo vstříc. Cestu o den dříve máme za odměnu,“ usmál se trenér.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař