Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Jakub Říský naplnil dvougólovou normu, Jakub Nový potěšil 750 diváků

 
pátek, 23. srpna 2019, 20:23

Osm hráčů se dokázalo zapsat do střeleckých statistik podruhé za sebou. Nejpilnější v tomto směru byli Jakub Říský a Michal Hojdar, kteří mají na kontě už čtyři resp. tři góly a zopakovali svou nominaci do ideální jedenáctky z úvodního kola.

Nejzaměstnanějším brankářem byl strakonický Lukáš Lízal. Především jeho zásluhou držel Junior dlouho naději na bodový zisk, ale pak si vzali slovo dražičtí střelci Hojdar s Kromkou. Smolař Michal Hojdar, jehož jsme vyhlásili Mužem 2. kola, se zranil a v dalších zápasech musí nuceně odpočívat.

Protivín zle proháněl favorizovaný Olešník, líbil se výkon Davida Bečváře uprostřed zálohy. Táborský Roman Mischnik skóroval s Rudolfovem už v 7. minutě a přičinil se o rozhodující náskok z úvodu utkání. V Lomu podává tradičně kvalitní výkony Lukáš Janů, jehož otec válel ligu za Slovan Liberec.

Dařilo se nejen střelcům, ale i hráčům v zadních řadách. V Jankově Františku Loškovi, olešnickému Jakubu Kaláškovi, Jiří Kosobud, nestor milevské sestavy, zaskočil při absenci stoperů uprostřed obrany. Blatenský Jakub Nový zařídil vyrovnání proti Milevsku, utkání sledovalo o pouti 750 diváků.

Trenér Třeboně Karel Kladenský prožil na střídačce další strhující závěr. Tentokrát z něj těžila Jiskra. Neúnavný Jan Matoušek podal velmi dobrý výkon na kraji zálohy, který korunoval vítěznou brankou pět minut před koncem.

Nejlepší střelci: 4 – Jakub Říský (Osek), 3 – Michal Hojdar (Dražice), 2 – Jan Hoch (Osek), Michal Rabiňák, David Neužil (oba Lom), Lukáš Dudek (Olešník), Marek Kroneisl (Jankov), Jan Kromka (Dražice), Vladislav Štefl (Táborsko B), Jaroslav Hadáček (Milevsko),

Brankáři s nulou: 2 – Ladislav Chylík (Lom), 1 – Tomáš Teringl (Rudolfov), Michal Baka (Dražice)

Ideální sestava 2. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Lukáš Lízal (Strakonice)

Jiří Kosobud (Milevsko), František Lošek (Jankov), Jakub Kalášek (Olešník), Jakub Nový (Blatná)

Roman Mischnik (Táborsko B), Jan Matoušek (Třeboň), David Bečvář (Protivín), Lukáš Janů (Lom)

Jakub Říský (Osek), Michal Hojdar (Dražice)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama