Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bez hráčů se hrát nedá. Ledenice v kombinované sestavě dostaly příděl ve Studené

 
neděle, 18. srpna 2019, 10:51

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice odjeli k prvnímu zápasu nové sezony do Studené v hodně kombinované sestavě a potvrdilo se, že bez řádného přístupu všech lidí se hrát nedá. Studená využila všech chyb soupeře a po zásluze vyhrála 6:0.

Původně měli fotbalisté Ledenic jiné ambice, ale vzhledem ke zraněním a svatbě jednoho z hráčů chybělo pro zápas ve Studené šest fotbalistů ze základní sestavy. A to se projevilo. „Do Studené jsme nakonec jeli z pozice outsidera, bohužel,“ uvedl po zápase asistent trenéra Michal Hladík.

Prvních 20 minut sice bylo z pohledu hostujícího celku dobře odehraných, ale bez gólového efektu. Ledenice sice tlačily domácí, ale do vyložené šance se nedostaly. Naopak kanonýr domácího týmu Libor Dvořák pak potrestal chybu v defenzivě Slavoje a tím spustil domácí euforii.

„Kluci se bohužel po inkasované brance nepochopitelně začali bát a totálně nám odešla celá rozehra,“ dodal dále trenér Hladík. „Studená nebyla lepším týmem, ale prostě využila naší nezkušenosti v poli. Hráčům jsem po zápase říkal, ať nemají hlavy dole. Šanci dostali i naši mladíci a musí se vyhrát.“

Slušně zaplněné tribuny ve Studené se pak radovaly ještě pětkrát. Nejhezčí gól zápasu vstřelil z otočky v 87. minutě Jan Brunner. „Domácím gratulujeme, tenhle zápas vyhráli po zásluze. Doufám, že se příští týden v Lomnici sejdeme ve větším počtu a dokážeme už zahrát náš standard.“

V sestavě Ledenic se objevil po dlouhé době i dvaačtyřicetiletý František Kopecký, na střídačce byl navíc připraven další hráč bývalého B-týmu Petr Králík…

Fotogalerie z utkání je zde.

FK Studená – TJ Slavoj Ledenice 6:0 (3:0)

Branky: 24. a 68. Dvořák, 31. Péč, 45. Lindourek, 60. Šimánek, 87. Brunner. Rozhodčí: Picka – Juráň, Janák. ŽK: 1:2. Diváků: 150.

Studená: Kadlec – Dokulil, Bartoň (68. Přibyl), Brunner, Makovička (62. M. Šimánek), Maška (59. Doležal), Péč, Lindourek, Šára (81. Krizan), Dvořák, J. Šimánek (76. Krasnovský).

Ledenice: J. Svoboda – Čermák, Babka, Švarc, Kubec – Havelka (76. Havelka), Štrosser, Fencl, P. Svoboda – Hrubý (55. Hinterhölz), Pavlík.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman