Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Důležité je, jak budeme hrát my, říká trenér Brožek před Benešovem

 
pátek, 9. srpna 2019, 10:39

V pátek 9. srpna od 18 hodin zahájí FC MAS Táborsko na horké půdě Benešova mistrovskou soutěž Fortuna ČFL.

Nový trenér Miloslav Brožek má o sestavě tak z 90 až 95 procent jasno, ale stoprocentní představu mi narušují drobné zdravotní šrámy některých hráčů.

„Věřím, že utkání zvládneme. Zápasu se nebojím, je to jen jedno utkání, o sezoně nerozhodne. Nicméně první zápas je důležitý, je to vstup do soutěže. Nervózní ale nejsem," zdůraznil Miloslav Brožek. Nečekané zdravotní komplikace znamenají, že trenér musí mít v hlavě více variant, jak poskládá základní jedenáctku.

Mnohé napověděl čtvrteční předzápasový trénink. „V Benešově, který znám velice dobře, nesmíme nic podcenit. Jeho tým má sílu, praktikuje organizovaný, poctivý, houževnatý fotbal. Vepředu má nadstandardního útočníka Turka, kvalitního středního záložníka Engelmana, stopera Pedra. Benešov má osu týmu dlouho pohromadě. Důležité ale je, jak budeme hrát my,“ uzavřel trenér Miloslav Brožek.

Táborsko v Benešově nastoupí ještě v dresech Nike, ale během podzimu se převlékne do značky Beltona.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama