Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Suchdol se rozešel s Novou Vsí bezgólovou remízou

 
úterý, 28. března 2017, 14:04

Zápas plný soubojů, nepřesností a agresivity bylo možno vidět na hřišti v Chlumu u Třeboně mezi TJ Nová Ves a Sokol Suchdol nad Lužnicí. Dvě nejlepší obrany nepropadly ani jednou a tak si oba týmy odvážejí bod po zasloužené remíze.

Zápas začal ve svižném tempu. Oba týmy se snažily balón dostat na zem, ale včasným dostupováním z obou stran se hrálo pouze o střed pole. Výjimečným případem byla střela Procházky v páté minutě, s níž si perfektně poradil suchdolský gólman Rácik. Čas plynul dál, hra ne a ne se urovnat. Do dvacáté minuty byli na míči více domácí, poté do konce poločasu zase hosté. Nikdo si však nevytvořil gólovou šanci.

Druhý poločas začal stejně jako konec prvního. V 58. minutě vsítil gól hlavou Boháč, jenže nebyl uznán kvůli odmávanému ofsajdu jednoho z neaktivních spoluhráčů. Od té doby se činili spíše domácí a svůj um ukazoval brankář Martin Bartizal. Předvedl několik perfektních zákroků proti střelám zpoza vápna.

Zápas se dohrával za častého hvizdu píšťalky, protože souboje, které bylo možno ke konci vidět, nepatřily mezi fotbalové.

„Suchdol byl kvalitní soupeř, remíza je spravedlivá, i když jsem před zápasem doufal ve tři body. Za bod jsme po průběhu rádi, gól jsme mohli dát my i soupeř,“ zhodnotil novoveský kouč Miroslav Pekárek.


Sokol Suchdol nad Lužnicí - TJ Nová Ves 0:0

Rozhodčí: Svoboda - Blažek, Brož. ŽK: 2:1. Diváků: 85.


N. Ves: Bartizal - Pech, Boháč, Janeček, Novák - Neumann ml., Češka, Graman, Holý (65. Šejba) - Brožka, Procházka.


Napsal(a) TJ Nová Ves