Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do přípravy Slavoje se zapojí po zranění Jakub Fošum

 
pondělí, 22. července 2019, 13:04

Druhý týden letní přípravy mají před sebou fotbalisté TJ Slavoj Ledenice. A od zítra se k týmu po půl roce připojí defenzivně laděný Jakub Fošum, který měl dlouhodobé problémy s kolenem.

Kubo, koleno je už tedy v pořádku a jdete do plné přípravy?
Už na konci jarní části sezony jsem absolvoval tři tréninky. Koleno bylo stabilní a snad bude držet. Jestli je to ale na sto procent, to ukáží až přípravné zápasy.

Rekonvalescence probíhala v pohodě?
Na rehabilitace jsem chodit nemusel, léčbu jsem řešil po konzultaci s doktory individuálně. Pozvolna jsem koleno začal zatěžovat, dělal cvičení na stabilitu a pak i přidával sporty.

Takže do přípravy nejdete úplně od nuly…
Vždycky jsem se snažil během letní i zimní pauzy dost hýbat. Zařazuji různé sporty, na které v sezoně není tolik času. V létě nejvíce využívám in-line brusle a kolo. Párkrát jsem byl i běhat. Věřím, že se do toho rychle dostanu.

Těšíte se na letní přípravu?
Nejvíce se těším na tým, protože v Ledenicích je skvělá parta. A to mi hodně chybělo. Příprava mi nevadí, je to součást fotbalu.

Zranil jste se smolně těsně před startem jarní části. Jak se fyzicky cítíte po půlroční pauze?
Těžko říct. Až během přípravy budu vědět, jak na tom skutečně jsem. Doufám ale, že to nebude až tak zlé a během přípravy se vrátím do kondice, jako před zraněním.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman