Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zítra se koná šestý ročník turnaje Yauwais Cup

 
pátek, 19. července 2019, 11:43

Po roční přestávce se v Ledenicích opět uskuteční turnaj v pěti sportech – Yauwais Cup. Čtyřčlenné týmy budou mezi sebou bojovat o velký putovní pohár ve fotbale, tenise, nohejbale, volejbale a speciální disciplíně stání na kloubnících.

Vinou velké rekonstrukce ledenického sportovního areálu se do turnaje zapojí jen osm mužstev. Fotbalová část se navíc musí odehrát na druhé ploše za softbalovým hřištěm, protože na hlavní ploše se dělá zavlažovací systém.

Týmy budou hrát ve čtyřech skupinách po dvou týmech a následuje play-off systémem čtvrtfinále, semifinále, o 3. místo a finále. V základní skupině se týmy mezi sebou utkají ve všech sportech, ve čtvrtfinále se pak bude hrát superzápas o postup v jednom sportu.

Semifinále bude na dva vítězné sporty, zápas o třetí místo bude opět formou superzápasu v jednom sportu a finále pak bude na všech pět disciplín.

Mezi favority turnaje patří obhájce vítězství tým Rodinná sešlost, kterou tvoří zkušení hráči ledenického Slavoje. Vysoko by měl hrát i tým Čtyřlístek, který má podobné složení mužstva.

Specialitou turnaje je stání na kloubnících, kdy se počítá čas stání v kliku na kloubech na dřevěných špalíčcích.

Začátek turnaje je ve 13 hodin a předpokládaný konec v 18:30.

Přihlášené týmy:  Joudové I., Joudové II., Moulové, Pupkáči, Pohodáři, Rodinná sešlost, Čtyřlístek, Čeho Čeh

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman