Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Junior Strakonice naskočil do přípravy na novou soutěž a uvítal první posily

 
středa, 17. července 2019, 10:16

V pondělí 15. července vstoupil do letní přípravy strakonický Junior, jeden ze tří nováčků nadcházejícího ročníku krajského přeboru.

Na zahájení bylo přítomno 22 hráčů a šest členů realizačního týmu. Z různých důvodů ještě chyběli hráči Jan Zušťák, bratři Václav a Martin Šrámkové, Roman Kočí, Marek Touš, Filip Frček a z realizačního týmu Rostislav Hrubý.

Do přípravy se hlásily i nové posily – Lukáš Moudrý (dorost Táborsko), Jiří Mls (Vacov), brankář Zdeněk Liška (Rakousko), Miroslav Říha (dorost Písek), Richard Náhlík (dřívější hráč SK Strakonice), Lukáš Matějka (dorost SK Strakonice).

Realizační tým tvoří trenér Luděk Cimrhanzl, asistenti trenéra Rostislav Hrubý, Vít Reiser a Stanislav Šíp, masér Martin Šobor, vedoucí mužstva Jiří Cibulka a trenér brankářů Stanislav Blažek.

Příprava bude zahrnovat 13 tréninkových jednotek, 5 přípravných zápasů včetně čtyřdenního soustředění v Chanovicích ve dnech 25. až 28. července.

Přípravná utkání Junioru

So 20. 7. 17:00 SK Otava Katovice – FK Junior Strakonice

So 27. 7. 10:00 TJ Pfeifer Chanovice - FK Junior Strakonice

Ne 28. 7. 14:30 Sokol Sedlice – FK Junior Strakonice

Čt 1. 8. 17:30 FK Junior Strakonice – FC Písek U17 (modelové utkání)

Pá 2. 8. 18:30 FK Junior Strakonice – SK Tochovice (I. A) – generálka

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle