Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovice se připravují na divizi. Na prvním tréninku nechyběly avizované posily

 
středa, 10. července 2019, 09:57

Krátká letní přestávka skončila, nově divizní fotbalisté SK Otava Katovice jsou opět v akci. V úterý jim na domácím hřišti začala náročná letní příprava.

Jak klub informoval na svých webových stránkách, ze stávajícího kádru nikdo neodchází. Do mužstva přišli z divizních Klatov záložníci Lukáš Bálek a Daniel Pavlovič, o které měli v Katovicích dlouhodobý zájem.

Bálek začínal s fotbalem právě v Katovicích, odkud zamířil přes Strakonice do Dynama Č. Budějovice, kde nastoupil i za A-tým. Sezonu odehrál společně s Tomášem Janochem v třetiligové Čížové a posledně rok v Klatovech. Pavlovič je odchovancem Strakonic, dva roky strávil v Oseku (2. místo v KP), kde válel s Vladimírem Uherem, poslední čtyři sezony v Klatovech.

První příprava s Pískem

Kromě tréninků Katovičtí v následujících pěti týdnech poměří síly s kvintetem soupeřů. První přátelský duel je čeká už ve středu v Písku. Hned v sobotu 13. července následuje duel u krajského staronováčka v Lažišti, za týden 20. 7. domácí derby se Strakonice, po němž proběhne výroční schůze a volba nejlepšího fotbalisty uplynulé sezony.

K předposlednímu střetnutí zajíždí do Roudného a generálku sehraje 3. srpna v Příbrami s tamním Spartakem.  Do divize vstoupí 10. srpna na hřišti dalšího nováčka Slavoje Mýto z Rokycanska. Napoprvé se katovickým fanouškům představí ve 2. kole proti Mariánským Lázním.                                                                                               

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama