Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dvacetiletý Štrosser je třetí letní posilou ledenického Slavoje

 
úterý, 9. července 2019, 10:44

Vedení fotbalového klubu TJ Slavoj Ledenice hlásí třetí letní posilu. Ze Spartaku Trhové Sviny přivedlo na přestup dvacetiletého ofenzivního záložníka Jana Štrossera.

Štrosser s fotbalem začínal na Dobré Vodě u Českých Budějovic. Po devíti letech přešel do dorosteneckých kategorií trhosvinenského Spartaku, kde si vyzkoušel i dospělý fotbal. Dres podruhé mění po pěti letech.

„Moje poslední sezona sice nedopadla úplně podle mých představ, ale bylo to dané vytížením ve škole a také jsem se vracel po zranění kolene, kvůli kterému jsem měl nucenou pauzu,“ říká čerstvá posila Slavoje. „Nějaké zkušenosti z dospělého fotbalu už mám a doufám, že rychle zapadnu do kabiny a prosadím se do sestavy.“

Nabídku přestupu mladý záložník akceptoval i díky lanaření kamaráda a stopera Ledenic Adama Stránského, kterého čeká ve Slavoji čtvrtá sezona. „Potřeboval jsem něco nového a od Adama mám super zprávy na výbornou partu a tým. Těším se,“ dodal dále Štrosser s tím, že přichází s vysokými cíli: „Rád bych hrál o ty nejvyšší příčky a časem si i zahrál proti Svinům (I. A třída). Věřím, že se nám bude dařit.“

Štrosser sice nepatří mezi střelce, ale naopak dokáže týmu pomoci svojí tvořivostí a kreativitou. „Přesně to od něj očekáváme. Přichází k nám jako mladý a nadějný hráč, který by měl zalepit díru ve středu zálohy po končícím Michalu Bezovi. Vedle zkušeného Míry Kadlece se může hodně naučit a je to další hráč, na kterém by měl tým v budoucnu stát,“ okomentoval další příchod trenér Ledenic Stanislav Jindra.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman