Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Oslavy 50. výročí založení a mezinárodní turnaj v Záblatí

 
čtvrtek, 4. července 2019, 11:10

Fotbalisté TJ Sokola Záblatí Vás zvou na oslavy 50. výročí založení oddílu, v jejichž rámci proběhne také již 29. ročník mezinárodního fotbalového turnaje Obcí s názvem Záblatí. Vše vypukne 6. 7. 2019 v tamním sportovním areálu od 9 hod.

Čtyřčlenného turnaje, který opět po 4 letech hostí domácí TJ Sokol Záblatí, se dále zúčastní moravský FK Slovan Záblatí, slovenský TJ Družstevník Záblatie a polský LKS Orzel Zablocie.

U příležitosti oslav výročí založení klubu bude instalována velkoformátová fotografická výstava Pět dekád TJ Sokola Záblatí. Po celý den bude pro děti i dospělé připraven doprovodný kulturní program a na vlastní kůži si budete moci vyzkoušet třeba i fotbalzorbing. Akce vyvrcholí od 19:00 hod. venkovní taneční zábavou za doprovodu kapely DeFacto Band.

Program:

9:00 zahájení - úvodní slovo starosty obce Záblatí

9:15 rozlosování turnaje

9:30 slavnostní pojmenování sportovního areálu na počest Jiřího Pavlíka

10:00 – 17:00 zápasy dle rozlosování

18:00 slavnostní vyhlášení výsledků

19:00 venkovní taneční zábava se skupinou DeFacto Band

Napsal(a) Redakce