Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vlachovo Březí trestalo střeleckou nemohoucnost Stach

 
úterý, 18. června 2019, 12:55

Karty byly rozdány. Domácí spadávají, hosté se zachránili. Proto se očekával bezstarostný útočný fotbal z obou stran. To se také potvrdilo.

Hostující tým nastoupil s hráči z lavičky, přesto si vytvořil v prvním poločase minimálně pět vyložených šancí. Ale kanonýři Šíp se Záleským seděli na lavičce a nemohli uvěřit, co všechno se dá zahodit. A že toho bylo. Domácí byli v klidu, protože věděli, že tenhle tým jim gól nedá.

Po přestávce naopak sami udeřili ve 47. a 50. minutě, kdy Brzobohatý a po něm Beránek je poslali do vedení 2:0. Pak konečně Stachy prostřídaly, ale to již bylo pozdě na zvrat. Březí si vedení zkušeně hlídalo a šance hostů končily stejně jako v 1. poločase.

V úplném závěru přišel super kiks hostujícího stopera a Hubáček sám na brankáře nezaváhal – 3:0. V poslední minutě navíc z pokutového kopu Kužvart stanovil konečný výsledek - 4:0. Pro hosty byl výsledek krutý, ale pro znalce kopané bylo až úsměvné sledovat neschopnost některých stachovských fotbalistů v rozhodujících okamžicích hry.

FC Vlachovo Březí – Sokol Stachy 4:0 (0:0)

Branky: 47. Brzobohatý, 50. Beránek, 88. Hubáček, 90. Kužvart. Rozhodčí: Klimeš – Kadlec, Šupík. ŽK: 2:1 (Beránek, Brzobohatý – Švarc). Diváků: 85.

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama