Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tomáš Sivok se připojí do přípravy Dynama!

 
pondělí, 17. června 2019, 22:02

Tým Dynama připravující se na novou prvoligovou sezonu se v úterý dopoledne rozroste o velmi zajímavou tvář. Do přípravy budějovického týmu se totiž zapojí hvězdný odchovanec a dlouholetý český reprezentant Tomáš Sivok!

Pětatřicetiletý stoper Tomáš Sivok prožívá velkou fotbalovou kariéru. Rodák z Pelhřimova se přes Kamenici nad Lipou a Dynamo dostal až do pražské Sparty, odkud se vydal do světa, když dlouhé roky hrál v zahraničních ligách. Postupně hrál v italském Udine, poté v tureckých klubech Beşiktaş Istanbul a Bursaspor. V posledních sezonách působil v izraelském klubu Maccabi Petah Tikva.

Po konci minulé sezony začal uvažovat o návratu domů a Dynamo se ukázalo jako jasná volba. „V konktaktu jsme již delší dobu. Nyní jsme se dohodli, že se v úterý připojí do tréninku a v dalších dnech a týdnech budeme řešit jeho další budoucnost. Budeme rádi, když ji spojí s naším klubem," říká generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Slova Martina Vozábala potvrdil již na konci května trenér David Horejš. „S Tomášem se dlouhodobě bavíme a jsme v kontaktu. Čeká na zajímavou zahraniční nabídku. Pokud ji dostane, zůstane venku. Jinak se ale rád vrátí domů," řekl tehdy lodivod budějovického týmu.

Napsal(a) Aleš Strouha/SK Dynamo ČB | Foto maccabi pt