Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalová exhibice ve Strunkovicích proběhne pojedenácté

 
čtvrtek, 13. června 2019, 09:45

Blaník Strunkovice – fotbalový oddíl zve všechny příznivce dobrého fotbalu a dobré zábavy na neděli 16. 6. 2019. Od 14 hodin se otevře areál Blaníku a celé odpoledne bude patřit návštěvníkům. Pro ty, co přijdou s dětmi, budou připraveny nafukovací atrakce a různé soutěže.

Ve 14.30 hodin již začne fotbalová exhibice mezi strunkovickým A-týmem Blaníku (I. B) proti hokejistům Motoru ČB a jejich hostům.

V 16 hodin zahájí hlavní zápas. Nastoupí Blaník+35 proti výběru Honzy Bergera. V týmu hostí bude mnoho známých jmen a každý si v něm jistě najde svého oblíbence. Jako trenér vystoupí Luděk Sobota, čestný výkop bude mít Heidi Janků, která o poločase jistě zazpívá, stejně jako Standa Hložek. Zahrát si do Strunkovic přijedou R. Šebrle, V. Vydra, K. Wágner, A. Panenka, K. Dobiaš, J. Šilhavý, P. Rada, R. Šírl a další. Pořadatelé ještě čekají na potvrzení účasti velmi slavného hráče a doufají ve velké překvapení pro diváky!

Samozřejmostí je, tak jako každoročně, že část výtěžku poputuje na charitu s konkrétním příjemcem. Vše bude moderovat vynikající Z. Žemlička, od kterého se dozvíte přímo na místě všechny detaily, úvodní hymnu přijede opět zazpívat Vráťa Kříž a jako vždy navodí slavnostní atmosféru.

„Občerstvení bude dost pro všechny, tak se přijďte pobavit do Strunkovic na 11. Ročník, zřejmě poslední, této akce, věřím, že nebudete litovat,“ zve do Strunkovic Miroslav Mottl, který společně s Petrem Kortusem je hlavním organizátorem exhibice.

Napsal(a) Jan Škrle | Foto Jan Škrle