Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves nasázela sedm gólů zachraňující se Lokomotivě

 
úterý, 28. května 2019, 09:17

Ačkoliv výsledek vypadá jednoznačně, po prvním poločasu by na něj nikdo nevsadil. Českobudějovická „Lokotka“ bojuje o záchranu a body si chtěla odvést i z Nové Vsi. Právě tým ze Suchého Vrbného byl na podzim jediným, kdo dokázal porazit vítěze první poloviny – novoveského nováčka.

Do zápasu vstoupila lépe Lokomotiva. Ve 3. minutě zbytečně fauloval Vávra a z trestného kopu Kocara se trefil přesně Růžička. Hosté svým pohybem domácím narušovali zakládání akcí už v zárodku a těm nezbývalo, než míče nakopávat.

Hra se začala vyrovnávat v polovině poločasu a srovnalo se i skóre. Po nebezpečném rohu hostů se míče zmocnil Bartizal, rozehrál na Trejbala, který přiklepl Vávrovi. Na jeho dlouhý pas si naběhl Procházka a po úspěšném souboji s gólmanem Rodenem vyrovnal. Ve 33. minutě kopali domácí penaltu, ale Boháč a po něm dorážející Prokop gól nedali.

Přesto se domácí ještě do přestávky prosadili. Novák unikl po lajně a jeho přihrávku proměnil Prokop – 2:1.

Po přestávce spustili kanonádu

Druhý poločas začal hrubou chybou hostující obrany. Procházka vystihl špatnou rozehrávku a zvýšil na 3:1. Naopak v 55. minutě podržel Novou Ves Bartizal po trestném kopu Kocara.

Pak už byl na hřišti jen jeden tým. Nová Ves si vytvářela šance, přišly góly a svojí hrou bavila diváky – 63. minuta Jiránek - 4:1, 64. minuta Neumann - 5:1, 75. minuta třetí branka Procházky a na konečných 7:1 stanovil konečný stav utkání Holý. Ke konci mohl ještě kosmeticky upravit stav Kocar, ale Bartizal jeho tutovku zlikvidoval.

V domácím mužstvu zaslouží pochvalu vynikající Bartizal, Novák, který přihrál na pět branek, a Procházka, střelec tří gólů.  U hostů Kocar, který výborně zahrával standardní situace.

TJ Nová Ves – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 7:1 (2:1)

Branky: 23., 50. a 75. Procházka, 43. Prokop, 63. Jiránek, 64. Neumann, 81. Holý – 3. Růžička. Rozhodčí: Leiš – Brom, Ovčáček. DFA: Řezáč. ŽK: 3:2 (Neumann, Kohout, Boháč – Čapek, Choutka). Diváků: 100.

Nové Ves: Bartizal - Pech, Janeček, Vávra, Boháč, Kohout, Trejbal (46. Holý), Neumann ml. (65. Graman), Novák, Prokop (61. Jiránek), Procházka.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama