Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Živě: Protivín hostí vedoucí Olešník. Lídr skóroval v závěru obou poločasů

 
sobota, 11. května 2019, 09:58

Dopolední otevírací duel 25. kola krajského přeboru svedl dohromady o záchranu usilující FK Protivín a vedoucí FK Olešník. Domácí se pokusí favorita překvapit a zase se o nějaký kus přiblížit do klidných vod tabulky. Oproti středečním zápasům učinila obě mužstva jednu změnu v sestavě. U Protivína nastoupil Ondřej Prášil, Olešník se musí obejít bez zraněného Lukáše Dudka. Olešnický lídr má mistrovský titul na dosah a teoreticky by mohl slavit již tento víkend. Za nevlídného počasí se hosté ujali vedení v závěru poločasu, kdy si Grobárovu přihrávku ze strany srazil jeden z domácích obránců do vlastní branky. Protivín se po přestávce snažil, ale zkušený soupeř si náskok pohlídal a v závěru přidal Štosem vítěznou pečeť.


FK Protivín – FK Olešník 0:2

Góly: 43. Grobár, 80. Štos. Rozhodčí: Toucha Matěj - Hoch Karel, Žemlička Tomáš. Delegát: Brož Miroslav. Diváků: 250.

Základní sestavy

Protivín: Hanus - Zach, Vojta, Uhlík, Blažek – Prášil, Říha, Zb. Vorel, Moravec, Bečvář – J. Vorel. Trenér Juraj Kobetič.

Olešník: Matoušek – Dráb, M. Studnička, Kalášek – Tressl, Nýdl, Lafata, Heller, Grobár, Šíma – Štos. Trenér Roman Chlumecký.


Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák