Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Body vydřela jen Soběslav, zklamání zavládlo v J. Hradci a Čížové

 
čtvrtek, 4. dubna 2019, 09:53

Poslední výsledky jihočeských zástupců v divizní skupině A nám moc radosti neudělaly. Bodovala jen Soběslav, která hnána fanoušky na zteč, zvrátila v desíti duel s Přešticemi. Překvapení na účet favorita se událo v Čížové, kde domácí soklové selhali v proměňování šancí. Daleko k předpokládanému výkonu měli u Vajgaru, čehož využily Klatovy. Po první bodu sahala táborská rezerva v Mariánských Lázních. Jenže dvě brankářovy hrubky Západočeši potrestali.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 19. KOLE DIVIZE A


FK Jindřichův Hradec 1910 – SK Klatovy 1898 0:1 (0:0)

Branka: 76. Janda. Rozhodčí: Dohnal - Matoušek, Hádek. Delegát: Havránek. ŽK: 1:0 (Toman). Diváků: 100.

J. Hradec: Hulík – Řehoř, Gueye, Völfel (82. Kněžínek), Chalupský (64. Blažek) – Janák, Králíček (46. Kučera), Tomek, Votava – Lukoki, Toman. Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: nikdo.

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Určitě se nehrál fotbal divizní úrovně, aspoň tedy z naší strany. Náš výkon byl hodně špatný a takto se o záchranu nehraje. Klatovům stačil k zisku tří bodů průměrný výkon, ale vítězství hostů bylo naprosto zasloužené. My jsme si nevytvořili žádnou velkou šanci ke skórování a s tím se určitě bodovat nedá a obzvláště na domácí půdě. Je to další ztráta, která se bude těžko nahrazovat.“


Sokol Čížová – SK Rakovník 0:2 (0:1)

Branky: 28. Duchoň, 74. Tvrz. Rozhodčí: Šlapák - Štrincl, Duda. Delegát: Duchoň. ŽK: 1:2 (Nečas – Hamouz, Červený). Diváků: 174. Ve 22. min. nedal domácí Janda penaltu.

Čížová: J. Novák - Zahrádka, D. Novák, Rozhoň, Nečas – Krasnyanyk (64. Kočí), M. Gregor (46. Polodna), O. Gregor (76. Chytrý), Lukeš, - Janda, Šlapák. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: nikdo.

Ohlas Čížové doplníme.


FC Viktoria Mariánské Lázně – FC MAS Táborsko B 2:1 (1:0)

Branky: 15. Drahorád, 54. Šilhán - 48. Bryanta. Rozhodčí: Šálková - Cihlář, Kubec. Delegát: Ploch. ŽK: 2:1 (Drahorád, Dan – Laszák). Diváků: 200.

Táborsko B: Němeček – Radosta, Kmeťo, Laszák, Mikuláštík – Schramhauser – Postřihač (80. Říha), Kubec, Vandas, Bryanta – Vaňo (66. Kubín). Trenér Kamil Tobiáš.

Nejlepší hráči: Vandas, Bryanta.

Petr Kolář, vedoucí mužstva Táborska B: „Nebyli jsme horším týmem, ale nedařilo se nám v koncovce a vzadu jsme udělali dvě hrubé chyby, které domácí náležitě využili. Utkání by spíše slušela remíza. V poslední minutě zahráli domácí po rohu na brankové čáře rukou, ale píšťalka zůstala němá. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál. V neděli dopoledne hostíme dvanácté Hořovicko a už je nutné vyhrát. Posílí nás několik pendlů z A-mužstva, věřím, že to zvládneme.“ 


FK Spartak Soběslav – TJ Přeštice 2:1 (1:1)

Branky: 34. a 85. Kutner - 1. Sýkora. Rozhodčí: Rychtár - Vojtěch, Šob. Delegát: Dobšík. ŽK: 2:2 (Podráský, Kutner – Mudra, Strejček). ČK: 1:0 (70. Boháč). Diváků: 263.

Soběslav: Kuník – Zeman, Suchan, Boháč, Hromada – Mazouch (80. Smetana), Podráský, Bouchal, Vaněk (89. Chotovinský) – Kutner (87. Žalda) – Dvořák (64. Varačka). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Kutner, celý tým.

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Jak jsem byl po zápase v Sedlčanech mrzutý z našeho výkonu, tak teď naopak musím kluky pochválit. Samozřejmě 45. vteřina a inkasovaný gól byl problém, ale myslím, že i proti tak kvalitnímu soupeři, jako v sobotu byly Přeštice, jsme po většinu zápasu byli lepší, vytvořili si více šancí a zaslouženě zvítězili. I přestože jsme od 70. minuty hráli bez vyloučeného Boháče. Musím pochválit celé mužstvo za nasazení a bojovnost, i způsob, kterým kluci zápas otočili. Bonusem v pěkném zápase byl dvougólový Aleš Kutner.“


Ostatní výsledky

MFK Dobříš - Tatran Sedlčany 2:2 (2:0), 2:4 pen., 28. Junek, 31. Talůžek - 60. Brotánek (pen.), 65. Kdolský.
Český lev-Union Beroun - SK Aritma Praha 2:0 (1:0), 28. Krůta, 75. Sklenář (pen.).
FK Hořovicko - FK Admira Praha 2:4 (0:2), 58. Mach, 73. Krupička (pen.) - 17. (pen.) a 89. Zahálka, 3. Michálek, 53. Horák.
FK Tachov - SK Senco Doubravka 1:2 (1:0), 16. Nemeš - 59. Brož, 69. Ungr.

Napsal(a) Redakce | Foto Stanislav Hladík (hladikfoto.cz)