Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC Chýnov bilancoval na výroční členské schůzi

 
úterý, 19. března 2019, 20:37

Fotbalový klub FC Chýnov uspořádal v sobotu 16. 3. 2019 v klubovně na svém fotbalovém hřišti výroční členskou schůzi. Schůze se zúčastnila přibližně padesátka členů fotbalového oddílu a rovněž bylo přítomno i několik pozvaných hostů a sponzorů.

Hlavní zprávu přednesl předseda oddílu Miroslav Mládek, ve které od roku 2015 podrobně zhodnotil působení všech mužstev oddílu zapojených v mistrovských soutěžích, dále hovořil o celkové situaci v oddíle a rovněž se zmínil i o nelehké situaci v dnešní době především s obsazováním trenérů k mládežnickým celkům a o problémech se zapojováním více lidí, především z řad bývalých aktivních hráčů, na práci v oddíle.

V závěru se rovněž zmínil za omluvenou finanční účetní o celkové finanční situaci v oddílu. Poté proběhly volby nového sedmičlenného fotbalového výboru a volební komise měla na starost i volbu předsedy oddílu. Jednohlasně byl veřejnou volbou zvolen na další čtyřleté období pan Mgr. Miroslav Mládek.

Proběhla diskuse, ve které vystoupil rovněž trenér A mužstva Petr Holota, který apeloval na přítomné hráče, že je potřeba v trénincích nadále tvrdě pracovat, aby se mužstvu výsledkově dařilo alespoň stejným způsobem jako na podzim a samozřejmě podotknul, že jarní boje nebudou vůbec lehké. Následovalo malé občerstvení a na závěr vystoupilo se svými krátkými diskusními příspěvky i několik dalších členů fotbalového oddílu, včetně několika hostů a sponzorů.

Po oficiálně zakončené výroční schůzi staronovým předsedou M. Mládkem pak následovala výkopná I. A týmu. Mužstvo již tuto neděli čeká těžké první mistrovské utkání a to od 10.30 hodin na domácím hřišti s celkem Lokomotivy Veselí nad Lužnicí. V případě neregulérní hrací plochy se zápas odehraje na UMT v Sezimově Ústí na Soukeníku.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer