Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Juniorka Dynama válí. S Hradcem Králové uzavře základní část

 
neděle, 17. března 2019, 08:38

O tom, že se Dynamu na jaře nebývale daří, svědčí i výkony dynamácké juniorky. Ta vyhrála tři ze čtyř dosavadních utkání, když porazila vedoucí Spartu, které přerušila 13 zápasů trvající neporazitelnost, druhou Mladou Boleslav na jejím hřišti a v neposlední řadě i pražskou Slavii.

Svěřenci trenérů Jaromíra Plocka a Petra Skály nasbírali za poslední kola více bodů než za celou sezonu. „Jsme velmi spokojeni s předvedenou hrou. Dali jsme si s kolegou Petrem Skálou za úkol do druhé poloviny sezony změnit styl hry a také získat co nejvíce bodů do tabulky. Podařilo se nám porazit obě pražská „S“ a ještě přivést krásnou výhru z Mladé Boleslavi,“ těší zlepšené výkony Plocka.

Na jaře se juniorce Dynama, která má příští rok startovat v divizi, mimořádně daří. Poslední příčku přenechala Jablonci. „Ze čtyř jarních utkání máme tři výhry a jednu prohru s Duklou Praha, kde jsme herně nezklamali. Tyto výsledky jsou velkou zásluhou kluků na hřišti a také kluků z áčka, kteří nám chodí pomáhat, a my za to moc děkujeme a budeme se snažit udělat co nejvíce bodů. Hlavně jsme rádi s kolegou, že kluky fotbal baví a mají z něj opět radost. Protože upřímně, na podzim jsme těch bodů moc neudělali. Jsme pokorní a budeme se snažit udělat další dobré výsledky,“ uvádí Plocek.

Základní část završí Českobudějovičtí pondělním domácím střetnutím s šestým Hradcem Králové (od 14 hod.). „Následně se bude Juniorská liga losovat a soutěž se rozdělí na dvě skupiny. Přidají se k nám týmy z Moravy, což bude pro nás další dobrá konfrontace,“ říká Plocek k dalšímu programu končící soutěže pro juniorská mužstva.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle