Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek remizoval se Štěchovicemi. Na generálku si pozval Olešník

 
čtvrtek, 21. února 2019, 10:18

K předposlednímu přátelskému utkání si FC Písek pozval souseda v třetiligové tabulce, čtrnácté Štěchovice. Kvalitní střetnutí dvou rozdílných poločasů skončilo zaslouženou remízou.

Utkání se hrálo ve svižném tempu. V první šanci se už v sedmé minutě prosadil Kasík a v 18. minutě zvyšoval z pokutového kopu Presl na 2:0 Písečtí hráči nadále diktovali tempo hry, až pět minut před poločasovou přestávkou se prosadili hosté a Batkou snížili na 2:1.

Do druhého poločasu obě mužstva prostřídala, Štěchovice začaly udávat tempo hry a v 61. minutě po zbytečném faulu Kulíka se k pokutovému kopu postavil Volešák s přehledem vyrovnal na 2:2. V závěru utkání čerstvý Hašek dokonal obrat Štěchovic na 2:3, ale ihned po rozehrávce srovnal Voráček na konečných 3:3.

V sobotu od 11 hodin hostí FC Písek v generálce na jaro Lafatův Olešník. Další víkend má volno a do mistrovské sezony vstoupí v sobotu 9. března domácím střetnutí s FK Králův Dvůr (10:15).

FC Písek – TJ Štěchovice 3:3 (2:1)

Branky: 7. Kasík, 18. Presl (pen.), 85. Voráček – 41. Batka, 63. Volešák (pen.), 84. Hašek.

FC Písek: Toma (75. Vojtíšek) – Benetka, Vacovský, Běloušek, Hanzlík (65. Sedláček) – Vávra (46. Kulík), J. Held (55. Pecka), Hrachovec (67. Sigmund), Presl (46. M. Held) – Voráček, Kasík (46. Pinc). Trenér Milan Nousek ml.

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama