Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bernartice napoprvé porazily Božetice

 
neděle, 17. února 2019, 22:22

První přípravný zápas odehrály Bernartice v neděli na umělce v Milevsku proti Božeticím. Po bezgólové první půli vyhrál Sokol 3:1.

V herně vyrovnané první půli měly více brankových příležitostí Bernartice, avšak zůstaly neproměněny. První gól byl zaznamenán až po přestávce a byl vlastní. Po rohovém kopu Pěchoty si ve 47. minutě srazil míč do vlastní sítě Tomáš Tollinger - 0:1.

Ve druhé půli již byly lepším mužstvem Bernartice a další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. V 68. minutě unikl po pravé straně Staněk, jeho přihrávku na zadní tyč proměnil dobíhající Tomáš Pěchota. Hned po rozehrání ze středového kruhu podnikli nebezpečný útok Božetičtí a nejlepší hráč jejich mužstva na hřišti Josef Fara zajistil snížení stavu na rozdíl jednoho gólu - 1:2.

V 74. minutě se povedla Bernartickým akce z levé strany. Pěchota unikl obraně a jeho přesnou přihrávku do ohně proměnil Adam Staněk - 1:3. Poslední čtvrthodinka se odehrála většinou uprostřed hřiště. Šance měla obě mužstva, avšak všechny zůstaly neproměněny.

TJ Božetice – TJ Sokol Bernartice 1:3 (0:0)

Branky: 69. Josef Fara - 47. Tollinger (vlastní), 68. Pěchota, 74. Staněk. Rozhodčí: Jaroslav Pinc. Diváků: 20.

Božetice: Zb. Vácha - Michal Pecka, Kotrba, Frant. Horek, Zeman - Jiří Fara, Tollinger, Mir. Maťha, Filip Stejskal - Čanda, Josef Fara. Střídali: Tomáš Horek, Horák, Zd. Pavlík. Hrající trenér Martin Zeman.

Bernartice: Tomáš Fučík - Vašíček, Michal Prokeš, Trantina, Tomáš Češka - Kukrál, Smrčina - Psohlavec, Staněk, Pěchota - Vít Herink (68. Patrik Brož). Hrající trenér Petr Vašíček.

Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Petr Vlasák