Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vydařený nástup Blatné. Vodňanům nasázela první půli pět gólů

 
pondělí, 11. února 2019, 20:46

Druhé přípravné střetnutí odehrála TJ Blatná na umělce ve Strakonicích proti Vodňanům. Do nedělní přípravy nasadila 18 hráčů a především první poločas splňoval nároky a očekávání blatenských trenérů.

Blatná vstoupila do zápasu s vervou a od prvních minut si vytvořila převahu, kterou korunovala přesným zakončením. Ve 29. minutě byl stav 4:0!

„Hrál se zápas dvou rozdílných poločasů, ve kterém se nám dařilo Vodňanům nastřílet během půlhodiny čtyři branky a další šance jsme ještě nevyužili. Po přestávce jsme udělali v sestavě osm změn a hra už poté z naší strany byla neurovnaná. Hosté se pak prosadili dvakrát po našich hrubých chybách v obraně,“ hodnotil přípravu asistent trenéra Blatné Roman Remeš.

Nováček krajského přeboru má před sebou nejnáročnější část zimní přípravy. „Následující týden nás čeká soustředění v domácím prostředí v Blatné. Zakončíme ho zápasem v Sušici od 13.30, kde změříme síly s divizními Klatovy,“ dodává Remeš k nejbližšímu programu blatenského týmu.

TJ Blatná – FK Vodňany 5:2 (5:0)

Branky: 5. a 22. Kůst, 12. a 41. Čadek, 29. Nový – 74. Hrachovec, 85. Jizba.

Blatná: Chlanda – Machovský, Šejvar, Nový, Křivanec – Šilhavý, Říha Štěpán, Jícha – Míka, Kůst, Čadek. Střídali: Stulík, Říha Jiří, Mišiak, Prokopec, Sýkora, Motyka, Houzar, Levý.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle