Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborská rezerva vyráží na turnaj do Příbrami

 
čtvrtek, 7. února 2019, 22:10

S odhodláním udělat vše pro udržení divize vstoupili do zimní přípravy táborští mladíci. Jak by to mělo na hřišti vypadat, předvedli v prvním přípravném utkání s Pelhřimovem, který roznesli 6:1. V sobotu startuje béčko Táborska na turnaji o pohár starosty města Příbram.

Po startu přípravy na jaro odehrála táborská rezerva první přípravné střetnutí v sobotu na sezimovoústecké umělce na Soukeníku s Pelhřimovem. Hlavním koučem byl jmenován Kamil Tobiáš, který na podzim vedl druholigové A-mužstvo, ale na podzim už několikrát u béčka zaskakoval.

Na hřiště poslal sestavu Zadražil (46. Němeček) – Mischnik (46. Varečka), Ngimbi, Laszák, Mikuláštík – Radosta, Schramhauser – Postřihač (46. Bryan), Vozihnoj, Kubec – Vaňo (46. Smutný), která si za necelou půlhodinu vytvořila tříbrankový náskok. Už v po pěti minutách otevřel skóre Kubec, dvě minuty nato zvýšil Vozihnoj a třetí gól přidal Postřihač.

Táborští pokračovali v převaze i po přestávce a hostům z Vysočiny toho moc nedovolili. Podruhé se střelecky prosadili Vozihnoj (52.) a Kubec (77.), deset minut před koncem uzavřel stav Bryan. Pelhřimov korigoval čestným úspěchem na 1:4. „Kluci vzali první přípravu zodpovědně, dali do toho srdíčko a hra měla hlavu a patu,“ uvedl vedoucí mužstva Petr Kolář.

V dalším programu zimní přípravy se Táborští představí v sobotu 9. února v Příbrami, kde tamní Spartak pořádá tradiční turnaj o pohár starosty města Příbram. V prvních zápasech o účast ve finále na sebe narazí SK Spartak Příbram – TJ Tatran Sedlčany (10 hod.) a SK Rakovník – FC MAS Táborsko B (12). Duel o třetí místo je na pořadu od 14,30, finále v 16 hodin.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař