Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovice zahájily přípravu. Cílem je udržet si postavení mezi nejlepšími celky

 
úterý, 22. ledna 2019, 21:50

K prvnímu zimnímu tréninku vyběhli v úterý 22. ledna 2019 fotbalisté Katovic. V úvodním týdnu se budou připravovat v domácích podmínkách, poté vyrazí na tradiční soustředění v Soběšicích. Jeho součástí bude i přípravný zápas se strakonickým Juniorem.

Žádné posilování Katovice, které jsou se zatímním umístěním na druhém místě tabulky KP  spokojené, neplánují. „Pro nás bude největší posílení, pokud se nám uzdraví všichni hráči, které na podzim trápily zdravotní problémy. Myslíme si, že máme mužstvo dobře poskládané a nechceme do něj zasahovat jenom proto, abychom mohli psát, že máme posily. Jedinou výjimkou by mohl být Jindra Kadula, kterého bychom mezi námi rádi přivítali. Snad mu to jeho zdravotní stav umožní,“ sdělil předseda Tomáš Hajdušek.

Katovickým zejména v závěru podzimu chyběli Miklas, Horejš, Cibulka, Koutský a Bláha. „Těší nás ocenění, kterého se nám od ostatních celků dostalo při hodnocení podzimní části sezóny, ale pořád je to jen půlka soutěže. Vzhledem k vyrovnanosti soutěže očekáváme extrémně náročné jaro a mužstvo se na něj musí pořádně připravit. To je společným úkolem a cílem trenérů a hráčů,“ doplňuje Tomáš Hajdušek.

Program přípravných zápasů:

sobota 2. 2. Katovice – Junior Strakonice (14:00, Katovice)

sobota 16. 2. Katovice – Nepomuk (16:00, UMT Strakonice)

sobota 23. 2. Klatovy – Katovice (čas a místo bude upřesněno)

sobota 2. 3. Lhota u Plzně – Katovice (15:00, UMT Vejprnice)

sobota 9. 3. Katovice – Lhenice (15:00 Katovice, přesný čas a místo bude upřesněno)

Napsal(a) Jan Škrle | Foto Jan Škrle