Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko už trénovalo na Maltě, v sobotu hraje o finále s Brnem

 
pátek, 18. ledna 2019, 22:42

Tým Petra Mikolandy odletěl v pátek ráno směr Malta. Týdenní kemp včetně semifinálových a finálových bojů na Tipsport Malta Cupu si hráči vybojovali v základní skupině Tipsport ligy v Brně – Líšni. Kouč Táborska bude pracovat s dvaceti hráči do pole a třemi brankáři.

Táborští se hned po příletu ubytovali a zamířili na oběd. V podvečer absolvovali první trénink, který se konal nedaleko hotelu db San Antonio. Hned zítra dopoledne, tj. 19.1 v 11:00 hod., absolvuje první utkání. O postup do finále si to rozdá se Zbrojovkou Brno, kterou již v letošní zimní Tipsport lize porazili 4:1. Utkání můžete sledovat živě na NovaSport1. Odpoledne bude následovat od 16 hod. tréninková jednotka.

Seznam hráčů, kteří odcestovali na Maltu:

Brankáři: Adam Zadražil, Luděk Němeček, Jakub Kotěra

Obránci: David Březina, Karel Hasil, David Klusák, Jakub Navrátil, Martin Ngimbi,Vojtěch Šandera, Vojtěch Zárybnický

Záložníci: Martin Berešík, Christian Frýdek, Jakub Kopřiva, Martin Kučera, Lukáš Pfeifer, Pavel Pilík, Leoš Vozihnoj, Ladislav Kodad, Adrián Čermák, Baba Traore, Patrik Schramhauser

Útočníci: Zbyněk Musiol, Imad Rondič

Realizační tým
Petr Mikolanda – hlavní trenér, Jan Kmoch – asistent trenéra, Jan Klíma – trenér brankářů, Lukáš Kratochvíl – kondiční trenér, Jiří Kolář – vedoucí mužstva, Rostislav Mrzena – masér, Josef Holub – ředitel FCT a Karolina Kabíčková – PR.

Napsal(a) Karolína Kabíčková/FCT | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama