Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Škodováci se sešli na Silvestra v Bavorovicích

 
úterý, 1. ledna 2019, 18:06

Jako každoročně se na Silvestra sešli bývalí hráči a příznivci zelenobílé Škodovky, ale bohužel opět mimo areál mateřského Sokolského ostrova. Zásluhou Karla Fraňka se setkání uskutečnilo v Bavorovicích.

Hráčů bylo tentokráte méně než vloni (18). Po odstoupení J. Češky bylo zelených o jednoho hráče méně, což se projevilo i na skóre. Ve druhém poločase ale Petr Lutter posílil zelené a těm se mohutným závěrem podařilo vybojovat spravedlivou remízu a dotáhnout na konečných 5:5.

Utkání řídil Karel Franěk, který odvedl, jako již několikrát, velmi dobrý výkon, byť tým zelených poukazoval na některé jeho verdikty a nebál se odpískat pokutový kop proti Zeleným v poslední minutě prvního poločasu.

Jako diváci přišli letos do Bavorovic Honza Houf (69 let), Petr Vítovec (63), Michal Vyškovský (66), Emil Kristek (50) a Josef Šafránek (57), Josef Kothánek (46), Josef Kuchař (44), Radek Pospíšil (47).

Tradičně vynikl nezmar Václav Bezpalec v brance Bílých, ale i brankář Zelených Michal Novotný zavzpomínal na svá mladší léta a pochytal hodně střel soupeře.  Po fotbálku se šlo posedět do restaurace Perla, kde se rozehrál třetí poločas a kromě kroužků došlo také na tradiční čepičky.

Do třetího poločasu v Perle se potom dále zapojili Karel Doskočil (75), Michal Sirový (56), Václav Korejčík (62), Daniel Kerl (44), Miloslav Beneš (52).

„Setkání se opět povedlo. Škoda, že nebyli všichni, ale to už tak chodí, tak snad příští rok opět na viděnou,“ přál si za všechny škodováky Miroslav Lysina.

ZELENÍ – BÍLÍ 5:5 (2:5)

Góly: R. Bednárek 3, J. Poláček a M. Vácha – M. Lysina 2 (1 z pen.), P. Zayml 2, M. Přibyl.

Sestavy (v závorce věk dosažený v roce 2019):

Zelení: Michal Novotný (48) – Pepa Češka (71), Miroslav Kadlec st. (68), Vladimír Marek (62), Roman Bednárek (51), Josef Poláček (60), Milan Marek (50), Mirek Vácha (34), Robert Kántor (vnuk J. Češky - 13).

Bílí: Václav Bezpalec (74) – Petr Lutter (73), Luboš Gireth (65), Miroslav Lysina (63), Josef Častulík (52), Josef Zayml (58), Milan Přibyl (52), Martin Ziegler (41), Petr Zayml (31). 

Napsal(a) Milan Šíma