Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Vodňanech Samyce poprvé vyhrály, Delfínům je tahle slast zatím upřena

 
pátek, 21. prosince 2018, 08:48

V 5. kole jubilejního ročníku Vodňanské ligy si Samyce připsali první letošní vítězství, zatímco nováček OC Delfín na svou premiérovou výhru stále čeká. Chill si pak přesvědčivě poradil s Vodňanskou drůbeží a ve šlágru kola, který nabídl vynikající podívanou, slavilo FC Mexico, které porazilo DG303. Kapři pak potvrdili zájem o FINAL4, když dle předpokladů skolili Seš-lost a na dostřel elitní čtyřce se drží také sokolíci, kteří obrátili zápas s Oranjes.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:

OC Delfín – 5 Samyc 2:4 (1:2)
Branky:
Nosek, Schwarz – Šulc S. 2, Mahák, Kopecký. ŽK: Kašpar, Schwarz – Tesař J., Mahák. Penalty: 2:2.
OC Delfín: Vondrášek - Štěch, Roučka, Nosek, Moudrý, Marek, Kulík, Svatoš, Kašpar, Schwarz, Daniel.
5 Samyc: Plojhar - Šulc S., Teař J., Mahák, Andres, Prenner, Kopecký, Šulc J.

Do utkání vstoupil lépe tým 5 Samyc, který se ujal vedení již ve 12. vteřině. Vondrášek podcenil střelu S. Šulce a míč mu zapadl do branky. Hra byla hodně vyrovnaná a hrálo se převážně uprostřed palubovky. Oba týmy ale dělaly velké chyby v rozehrávkách a v zakončení to nebylo o moc lepší. Do půle šly s jednobrankovým vedením Samyce. V druhé části byly Samyce nebezpečnější a vedení si pojistily dvěma góly. Delfínům se sice podařilo v závěru snížit, ale na nic víc jim už nezbyl čas. Samyce si tak připisují první letošní výhru.


Chill – Vodňanská drůbež 7:1 (4:0)
Branky:
Varyš J. 4, Benedikt O., Linhart, Šteier – Křenek. ŽK: Valenta (Vod. Drůbež). ČK: Benedikt O. (2xŽK. Chill). Penalty: 3:1.
Chill: Pečený - Benedikt O., Benedikt L., Varyš J., Malík, Šteier, Chalupský, Linhart, Kouba
Vod. Drůbež: Novák P. - Varyš R., Šácha, Valenta, Křenek, Švec

Drůbežáři měli problémy se sestavou a na zápas se sešli pouze s jedním hráčem na střídání. Od začátku diktoval tempo utkání Chill a snažil se soupeře co nejrychleji utahat. Drůbež dlouho držela nerozhodný stav, ale do poločasu se podařilo Chillu přece jen vstřelit čtyři branky. Druhá půle už byla o něco pomalejší a na hráčích drůbeže byla znát únava. Chill s přehledem zvládl celý zápas a přesvědčivě vyhrál.


FC Mexico – DG303 5:3 (3:2)
Branky:
Pasecký 3, Kochma, Žurek J. - Liška Z., Vorel J., Vorel Z. ŽK: Pícha, Beneš – Kukla, Vorel J., Rauscher. Penalty: 2:2.
FC Mexico: Turek M. - Pasecký, Žurek R., Mottl, Pícha, Beneš, Kochma, Žurek J.
DG303: Liška Z. - Sládek, Hájek, Bakula, Kukla, Volmut, Vorel J., Rauscher, Hornát, Bečvář D., Vorel Z.

Šlágr kola přilákal do haly velký počet diváků. Utkání začalo opatrně a spíše se čekalo na chyby v rozehrávkách. Do vedení se dostalo DG303, ale Mexico rychle vyrovnalo. Zápas postupně nabíral na tempu a do vedení se opět dostalo DG. Mexico ale hrálo velmi zodpovědně v obraně a vyčkávalo, do přestávky však zabralo a vývoj utkání otočilo ve svůj prospěch. Na začátku druhé půle však Mexico špatně rozehrálo a DG srovnalo přes půl hřiště do odkryté branky. Mexico to ale nesrazilo a naopak rychlými dvěma góly opět odskočilo do vedení. DG si v závěru vytvořilo menší tlak, ale výborně chytajícího Turka nedokázali žlutočerní prostřelit. Mexico ve šlágru porazilo DG303 a spolu s Chillem neztratilo ještě ani bod. Zápas nabídl vysokou úroveň a divákům se musel líbit.


Seš-lost – FC Kapr 0:3 (0:0)
Branky:
Staněk, Smékal, vlastní (Polanský M.). ŽK: Hubáček F., Funda, Želízko, Polanský. M., Přibyl – Kovařík M., Konvička. Penalty: 2:2.
Seš-lost: Přibyl - Hubáček F., Dušek, Funda, Želízko, Hudák, Polanský M., Hrachovec P.
FC Kapr: Tondr - Kovařík M., Rottenborn, Kovařík T., Staněk, Konvička, Smékal, Hojdekr.

Aktivněji do utkání vstoupili kapři, ale z prvotního náporu se jim branku vstřelit nepodařilo. Hra se poté vyrovnala a k vidění během prvního poločasu moc šancí nebylo. Ani jednomu týmu se nepodařilo do pauzy skórovat. Ve druhé části kapři zlepšili rozehrávku a dostali se do vedení. Seš-lost také zabrala, ale nemohla překonat Tondra v bráně Kaprů. Zlomový byl gól na 2:0, který si do branky nešťastně srazil Polanský. Kapři si již závěr pohlídali a přidali ještě jednu definitivní branku.


Oranjes – Sokolská louka 3:10 (3:3)
Branky:
Zlatohlávek, Hoffmann, Bečvář T. - Sajtl 3, Schánělec 3, Volf, Profant, Novák P., Kvapil. ŽK: Hoffmann – Novák P. Penalty: 1:2.
Oranjes: Huneš - Hanžl, Zlatohlávek, Polanský T., Petřík, Hoffmann, Brtna, Louženský, Kaliský, Bečvář T.
Sok. Louka: Babický - Faktor, Sajtl, Machnyk, Volf, Profant, Kapusta, Novák P., Schánělec, Kvapil.

Sokolíkům se letos daří a formu chtěli potvrdit i proti Oranjes. Vstup do utkání jim vyšel výborně a rychle se ujali vedení. Další šance ale neproměnili a Oranjes v klidu otočilo výsledek na 3:1. Sokolíci však opět zabrali, povedlo se jim snížit a čtyři vteřiny před pauzou dokonce vyrovnat. Oranjes to zřejmě zaskočilo, protože uběhlo deset vteřin z druhé půle a Sokolíci opět skórovali. Babický jakoby pro druhou část zamkl branku a kryl všechny pokusy Oranjes. Sokolíci se naopak rozstříleli a dávali jeden gól za druhým. Sokolda se tak stále drží na dostřel týmům usilujících o FINAL4.


Utkání řídil rozhodčí Petr Šafránek. Fotogalerie Jana Škrleho zde

Napsal(a) Petr Koutský | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama