Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Velký úspěch strakonické přípravky v Bratislavě

 
úterý, 4. prosince 2018, 11:40

Bratislavský Slovan poslal pozvánku na turnaj, která se neodmítá. Strakoničtí „Junioři“ strávili na Slovensku celý víkend, kdy navštívili utkání první ligy mužů, poté byli rozděleni do rodin a užili si pohostinnosti nových přátel. V neděli ráno nastala hlavní část cesty k našim sousedům, a to turnaj st. přípravek a ml.

Turnaj byl rozdělen do dvou skupin po 4 týmech. Strakoničtí se postupně utkali se Slovanem Bratislava „belasí“ 5:2, FC Slovácko 2:1 a Petržalkou 3:2. Tím si zajistili postup ze skupiny z prvního místa a čekal je druhý tým Slovanu Bratislava „černí". Junioři semifinále zvládli výsledkem 2:1 a postoupili do finále.

„V naplněné hale Slovanu kluci nastupovali za znělky evropské ligy a celé finále si patřičně užili. Tentokrát nám FC Slovácko porážku ze skupiny oplatilo a zaslouženě zvítězilo 4:2. Naši fotbalisté obsadili velmi pěkné 2. místo a i když někteří po prohraném finále plakali, tak nakonec odjížděli z Bratislavy plní pozitivních dojmů a nově získaných zkušeností,“ uvedl trenér Tomáš Kostka.

Konečné pořadí:

1. FC Slovácko
2. FK Junior Strakonice
3. Slovan Bratislava „černí“
4. Zbrojovka Brno
5. Spartak Trnava
6. DAC Dunajská Streda
7. Petržalka
8. Slovan Bratislava „belasí“

Stříbrný tým Junioru   

V horní řadě stojí Štěpán Mach, Matěj Peleška, Jan Volf a trenér Tomáš Kostka, uprostřed jsou Tomáš Prokop, Martin Zeman, vpředu leží Filip Švejnoha, Jonáš Kostka.

Napsal(a) Jan Škrle | Foto FKJS
 


 
Reklama