Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice zakončily podzim výhrou v Dražicích

 
úterý, 20. listopadu 2018, 10:11

Čimeličtí fotbalisté zavítali v posledním podzimním kole krajského přeboru do Dražic. Domácí jsou na tom o trochu lépe, takže se očekával vyrovnaný souboj. Začátek utkání byl opatrný z obou stran, přesto po několika minutách byli Čimeličtí aktivnější.

Ve 13. minutě přihrál Říha Převrátilovi, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil na rohový kop. V 18. minutě domácí brankář vyrazil Listopadovu střelu před sebe, ale Říha z malého vápna překopl branku. Ještě v téže minutě ale Volek kapituloval po tvrdé Řezáčově střele a hosté se tak ujali vedení v zápase

Ve 20. minutě pak domácí brankář musel opět zasahovat proti Řezáčovu pokusu, tentokrát úspěšně. Domácí se snažili o protiútoky hlavně z nakopávaných míčů dopředu, kde působil aktivně hrající Marian Horka. Ve 23. minutě zahrávali domácí přímý kop, ale střela Fary mířila vedle branky Čimelic.

Ve 27. minutě pak čimelický brankář chytil střelu z přímého kopu Veselého. Ve 28. minutě pak pronikl po levé straně domácí Novotný. Využil špatného postavení brankáře Přibyla a vyrovnal stav na 1:1.

Ve 40. minutě pak  po pravé straně utekl Káš a jeho centr do vápna zužitkoval Hovorka a vstřelil druhou branku Čimelic. Ve 44. minutě pak ještě domácí brankář musel zasahovat proti střele Rambouse, ale do konce poločasu již branka nepadla. Takže do kabin odcházeli spokojenější hráči SIKA.

Druhý poločas začaly opět aktivněji Čimelice, ale ke vstřelení branky to nevedlo. Rovněž tak ze strany domácích pokusy o vstřelení branky se nedařily. Až ke konci utkání, v 86. minutě, utekl po levé straně Rambous, přihrál na vápno Zelenkovi, a ten krásnou střelou vsítil třetí branku Čimelic.

Již v nastaveném čase se domácím přece jenom podařio vstřelit kontaktní branku Kromkou, to ale bylo vše, a krátce po tom byl zápas ukončen. Čimelice tak v důležitém utkání zvítězily 3:2.                                                                                                               

TJ Dražice – SK SIKO Čimelice 2:3 (1:2)

Branky: 28. Novotný, 91. Kromka - 18. Řezáč, 40. Hovorka, 86. Zelenka. Rozhodčí: P. Šafránek - Dunovský, Přibyl. Delegát: Brož. ŽK: 3:4 (D. Štecher, Veselý, Šimák – Řezáč, Rambous, Zelenka, Hovorka). Diváků: 100.

Dražice: Volek - Hořejší (46. Bareš), Fara, Veselý, Vlašin – Šimák, Fořt, D. Štecher (88. Kouřil), Novotný – Horka, Kromka. Trenér Miloš Veselý.    Hrající trenér Marian Horka.

Čimelice: Přibyl - Řezáč, Listopad, Viták J., Viták M. - Hegenbart (89. Řežábek), Káš, Převrátil (81. Zelenka), Říha (75. Nosek) - Rambous, Hovorka. Trenér Jan Růžička.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Daniel Pekař