Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalový podzim přijedou do Písku uzavřít Zápy

 
pátek, 16. listopadu 2018, 09:10

To nejlepší na konec čeká písecké třetiligové fotbalisty na závěr podzimní části Fortuna ČFL. U Otavy se v posledním ligovém utkání roku 2018 představí suverénní lídr tabulky - celek SK Zápy.

Zápy se mohou pyšnit dosavadní výbornou bilancí. Tým trenéra Michala Maška dokázal již čtrnáctkrát vyhrát a pouze dvakrát odcházel ze hřiště pokořen. Porazit vedoucí celek soutěže se podařilo Domažlicím a také nováčkovi z Velvar.

Hráči z městysu, který leží v okrese Praha-východ, patří k nejlépe střílejícím, především osmigóloví Tomáš Matějka s Janem Jelínkem, ale ještě více spoléhají na svou defenzivu, jež inkasuje v průměru méně než jednu branku na zápas.

Domácí žlutomodří se budou chtít s fanoušky rozloučit povedeným výkonem a bodovým ziskem jim poděkovat za přízeň v první polovině aktuálního ročníku, zvlášť když v předchozím kole neuspěli v Radotíně.

Přijďte si vychutnat závěr fotbalového podzimu a podpořit písecký celek. Utkání FC Písek - SK Zápy bude rozehráno v sobotu 17. listopadu v 10.15 hodin.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle