Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V sobotu přijede do Písku Litoměřicko

 
čtvrtek, 1. listopadu 2018, 22:32

Žlutomodří v sobotu nastoupí k předposlednímu utkání podzimní části Fortuna ČFL. V roli soupeře přijede k Otavě celek Litoměřicka, který sice zaznamenal hrůzostrašný vstup do soutěže, když prohrál v pěti úvodních kolech, ale poté jakoby se něco změnilo a fotbalisté ze severu Čech začali vyhrávat a postupně opouštět příčky přímo ohrožené sestupovými starostmi.

Hráči Litoměřicka vyhráli šest z posledních devíti zápasů, nasbírali prozatím devatenáct bodů a nacházejí se na průběžné 11. příčce tabulky. Svěřenci trenéra Miroslava Kratochvíla by jistě chtěli navázat na vzájemné zápasy s Pískem z předchozí sezóny. Severočeši totiž dokázali na jihu Čech uspět nejtěsnějším možným rozdílem a v domácím prostředí zvítězili na penalty, když v závěrečné dvacetiminutovce normální hrací doby dotáhli dvougólový náskok Písku.

Doma jsou dnešní hosté velmi silní, z venku však v aktuálním ročníku přivezli pouze čtyři body. Písečtí se budou snažit, aby se venkovní bodové konto Litoměřicka nerozrostlo.

Vzájemné zápasy:

4. 11. 2017 / FC Písek - FK Litoměřicko 0:1 (0:0)
Branka: 53. Surmaj.
2. 6. 2018 / FK Litoměřicko - FC Písek 3:3 (0:2), pen. 5:4
Branky: 46. Trýzna, 74. Trýzna, 78. Výborný - 7. Voráček, 13. M. Held, 57. M. Held.

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama