Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Další body na kontě Nové Vsi. S Bavorovicemi neměla problém

 
úterý, 30. října 2018, 23:13

Mimořádně v neděli dopoledne se na hřišti v Nové Vsi odehrál další zápas A skupiny I. A třídy. Soupeřem domácích byl tým Bavorovic.

Sychravé počasí vyhovovalo domácím, kteří hned od začátku udávali tempo. A za svoji aktivitu byli odměněni dvěma góly. Skóre otevřel ve 14. minutě Kohout, jehož rána byla z kategorie výstavních, o za tři minuty připojil druhou branku s chutí hrající Vávra.

Bavorovičtí si první poločas nevypracovali vážnější příležitost, nebezpeční byli pouze při rohových kopech.  Domácí dobře kombinovali a vedení mohli ještě navýšit, ale obrana Bavorovic s brankářem Sýkorou stav 2:0 udržela.

I druhý poločas nabídl stejný obraz hry jako první. N. Ves pokračovala ve velkém tempu. V 55. minutě Janečkovu střelu vykopl z prázdné branky Hanousek. Vzápětí zahrával trestný kop Procházka a jeho střelu zastavila až síť – 3:0. Pak Holého rána skončila těsně mimo a v 61. minutě nahrál Procházka Neumanovi, který zvýšil na 4:0.

Převaha domácích pokračovala, Pech sám před brankou netrefil míč, kanonýr Procházka byl o chvilku později přesnější a na ukazateli svítilo skóre 5:0. 

Novoveští se za jasného stavu uspokojili a Mariner korigoval výsledek do přijatelnější podoby brankami Volfa a Trnky.

Domácí zvládli další těžké utkání a zaslouženě vyhráli. Pochvalu za předvedený výkon zaslouží Kohout a Procházka, mužem zápasu byl výborně hrající František Vávra. Příští zápas nabídne zajímavý souboj o čelo skupiny, kdy N. Ves jede do Lažiště.

TJ Nová Ves – FC Mariner Bavorovice 5:2 (2:0)

Branky: 56. a 68. Procházka, 14. Kohout, 17. Vávra, 61. Neumann - 69. Volf, 80. Trnka. Rozhodčí: Tauber - Formánek, Pečenka. Delegát: Vrzal. ŽK: 1:1 (Holý - Hanousek). Diváků: 100.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 

Reklamní sdělení

Reklama