Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko nehodlá jet na sever Moravy na výlet

 
pátek, 10. března 2017, 09:10

Posilněn první jarní výhrou doma nad Vítkovicemi pojede A tým FC MAS Táborsko k dalšímu mistrovskému zápasu, a to na stadion Rudolfa Labaje do Třince. Utkání se tam uskuteční v sobotu 11. března od 10.15 hod.

Jihočeské mužstvo má jediný cíl. „Chtěli bychom v Třinci bodovat, navázat na domácí vítězství, zůstat minimálně bez porážky a udělat si příjemný týden před dalším utkáním doma s Olomoucí, které bude v televizi," uvedl trenér FCT Romana Nádvorník.

Soupeře Jihočeši v žádném případě nepodceňují. „Třinec má vysoké mužstvo, které hodně těží ze standardních situací a osobních soubojů. My se musíme dobře připravit a bojovat. Nechceme se vracet domů s prázdnou, jedeme na sever Moravy na dva dny a nechceme, aby to byl jen výlet," zdůraznil Roman Nádvorník.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle