Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek mění trenéra. Grossmann byl odvolán

 
čtvrtek, 11. října 2018, 12:45

Další bodová ztráta třetiligového Písku ve Štěchovicích se stala osudná pro trenéra Rostislava Grossmanna. Aktuálně patří jedinému jihočeskému zástupci v ČFL až jedenácté místo.

„Na mimořádném jednání Výkonného výboru FC Písek, které se konalo ve středu 10. října, byla projednána otázka hlavního trenéra třetiligového mužstva. Členové výboru rozhodli, že pozici, na níž doposud působil Rostislav Grossmann, převezme dnešním dnem dosavadní asistent Milan Nousek ml. Jeho asistentem bude Miroslav Grobár st.,“ zní oficiální zpráva FC Písek.

Rostislav Grossmann přešel k A-týmu Písku po jednoročním úspěšném trénování píseckého dorostu U19. Na začátku ledna 2018 nahradil do Hradce Králové odcházejícího kouče Ondřeje Prášila. „Výkonný výbor Rostislavu Grossmannovi děkuje za odvedenou práci a počítá s ním i nadále pro působení ve strukturách klubu FC Písek,“ informuje klub od Otavy.

Grossmann vedl FC Písek ve 28 mistrovských utkáních, z nichž nasbíral dohromady 43 bodů z možných 84. S bilancí 10 výher, 9 remíz a 9 porážek. Z devíti sérií pokutových kopů získalo mužstvo 4x plusový bod.

K dalšímu utkání třetí ligy cestuje FC Písek pod novým trenérem v sobotu odpoledne do Ústí nad Orlicí.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle