Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Písku příbramské návštěvě nic nedarovali

 
středa, 26. září 2018, 20:56

Dobrý víkend, který jim pomůže nejen bodově, ale také po psychické stránce, mají za sebou dorostenecké celky FC Písek, které v domácím prostředí zdolaly Příbram.

7. KOLO ČLD U19, sk. A

FC Písek - 1.FK Příbram 3:2 (0:1)

Branky: 56. Sládek, 58. Hnídek, 65. Kvasnička - 30. Navrátil, 80. Sirotek (pen.).

Sestava FC Písek: Vojtíšek - Přibyl, Mikeš, Řezáč, Jiskra, Mařík, Vojta (78. Novotný), Nosek (55. Kulík), Hnídek, Sládek, Kvasnička (88. Zelenka).

Trenér FC Písek U19 Tomáš Smrčina po utkání řekl: „Proti technicky silnému soupeři jsme střídali v zápase dobré pasáže se slabšími. V první půli jsme měli ze stran několik dobrých šancí, ale ve vápně jsme nebyli dostatečně silní. Po chybné rozehrávce při brejku nás soupeř přečíslil v lajně a po špatném obsazení soupeře ve vápně jsme inkasovali. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a během devíti minut jsme otočili výsledek na 3:1. Nejprve Sládek zatočil míč z rohu přímo do brány. Pak po krásné diagonále od Sládka obešel Hnídek po lajně soupeře a technicky k tyči nás poslal do vedení. Na 3:1 zvýšil Kvasnička, když dorazil dobrou střelu Sládka ze střední vzdálenosti. Soupeř se vrátil do hry po proměněné penaltě na 3:2. Důležité tři body jsme ale uhájili.


7. KOLO ČLD U17, sk. A

FC Písek - 1.FK Příbram 1:0 (1:0)

Branka: 32. Řezáč.

Sestava FC Písek: Juhás - Stejskal (53. Horník), Děd (58. Černý), Štěpka, Hejný, Červený, Stropnický (53. Hadáček), Kulík, Velek, Šťástka (83. Hřebejk), Řezáč (71. Královský).

Trenér FC Písek U17 Petr Bílý po utkání řekl: „Dnešní zápas byl festivalem zahozených šancí jak z naší strany, tak i té příbramské. V přechodové fázi jsme byli nepřesní a ztráceli jsme hodně míčů. Na můj vkus jsme dlouho přidržovali míč ve středu hřiště. Pořád potřebujeme hodně šancí na vstřelení branky. Podle statistik jsme vystřelili dvacetkrát na branku. Snažili jsme se plnit dílčí cíle, které jsme si stanovili před utkáním. Bohužel dnes se nám nevedlo tolik je naplňovat.“

Napsal(a) Petr Brůha | Foto FC Písek