Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves vyřídila Vodňany a zůstává bez porážky

 
středa, 26. září 2018, 09:11

Nováček Nová Ves hostil po dvou nerozhodných výsledcích proti Lhenicím (0:0) a ve Strakonicích (1:1) „drůbežáře“ z Vodňan. Není to tak dlouho, co se ve Vodňanech hrála divize, a v Nové Vsi se chodilo na IV. třídu. V současnosti se oba kluby potkávají v I. A třídě.

Zápas začal stoprocentní šancí domácího Prokopa, jemuž vzal míč z kopačky brankář hostů  Novák, ale už ve 3. min. vše napravil  nahrávkou na první gól, který dal Holý – 1:0.

Vodňany nástup do utkání zaspaly, ale postupně hru vyrovnaly.  V 15.min. po trestném kopu Otepky se hosté mohly radovat, ale radost jim překazil gólman Bartizal. Začal se hrát oboustranně svižný fotbal a dobrá hra hostů přinesla v 31.min. vyrovnávací branku z hlavy Malíka po nedorozumění Bartizala s Janečkem - 1:1.

Konec poločasu přinesl další šance na obou stranách. Ve 44 .min. se ve velkém vápně uvolnil Janeček a nechytatelnou střelou pod horní tyčku upravil stav 1. poločasu na  2:1.

I druhých 45 minut nabídlo kvalitní podívanou a zejména domácí zahazovali jednu šanci za druhou. Postupně se neprosadili Prokop, Procházka, Holý a Jiránek. A tak místo aby domácí navýšili skóre, přišla 90.minuta – trestný kop Vodňan, na který šel do vápna i brankář Novák. Centrovaný míč domácí stoper Boháč odhlavičkoval, toho se zmocnil Trejbal a ze 30 metrů zakončil do prázdné branky.

Na hře hostů ve 2. poločasu se projevilo odstoupení zraněného Otepky. Nová Ves ale vyhrála zaslouženě a připsala si po dvou remízách důležité 3 body.

TJ Nová Ves – FK Vodňany 3:1 (2:1)

Branky: 3. Holý, 44. Janeček, 90. Trejbal – 31. Malík. Rozhodčí: Formánek – Písek, Zabilka. DFA: Chlaň. ŽK: 1:3 (Zb. Holý – Šlehofer, Kunc, Pat. Hrachovec). Diváků: 125.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková