Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: První výhra táborské rezervy, zvenku jen bod

 
čtvrtek, 20. září 2018, 01:24

Poslední béčko Táborska se čtyřmi pendly v sestavě konečně získalo kýžené vítězství a pod zastupujícím trenérem „áčka“ Tobiášem si připsalo první body. Venku se jihočeským oddílům tradičně nedařilo. Soběslav a J. Hradec pykaly za hrubé chyby. Bod za remízu u třetích Sedlčan přivezla druhá Čížová, která i přes okleštěný kádr ještě nepoznala hořkost porážky.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 6. KOLE DIVIZE A      


FC MAS Táborsko B – SK Rakovník 2:1 (2:1)

Branky: 5. Peterka, 28. Radosta – 15. Krupička. Rozhodčí: Košan - Hodek, Štuk. Delegát: Kabyl. ŽK: 0:2 (Tvrz, Borkovec). Diváků: 90.

Táborsko B: Novák - Větrovský, Hasil, Laszák, Mikuláštík - Kopřiva (68. Bryanta) - Vozihnoj (90. Jírava), Radosta, Berešík, Peterka - Kubec (80. Postřihač). Trenér Kamil Tobiáš.

Nejlepší hráči: Hasil, Peterka, Větrovský, Mikuláštík, Radosta, Laszák.

Petr Kolář, vedoucí mužstva Táborska: „Tentokrát do toho dali kluci srdíčko a rvali se o každý míč. Peterka na kraji zálohy, kde je jeho místo, a Hasil zahráli výborně. K nim se přidali všichni mladíci. U nás mohli několikrát rozhodnout Hasil s Peterkou, na druhou stranu jsme měli štěstí, co hosté nedali. V 92. minutě se vydal do hostující šestnáctky i gólman. Z následného rohu zazvonila za Novákem tyč. V tu chvíli jsme měli velké štěstí a zhluboka jsme si oddechli. V předchozích zápasech nám zase paní Štěstěna nepřála. Ale kluci šli vítězství naproti, takhle to má vypadat. Věříme, že se to bude jenom zlepšovat.“


FK Hořovicko – FK Jindřichův Hradec 1910 5:1 (2:1)

Branky: 3. Anýž, 13. Kuchař, 55. Grujoski, 62. Kopáč, 86. Bělohlávek – 40. Chalupský. Rozhodčí: Kastl – Cupl, Špindlerová. Delegát: Pešek. Diváků: 130.

J. Hradec: Hejníček – Chalupský (70. Králíček), Jáša (37. Blažek), Völfel, Votava – Kučera (74. Tajml), O. Černoch, Jindra, Cettl (57. Princ), Janák – Toman. Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: Völfel, O. Černoch.

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Je to neustále dokola. Uteče nám začátek zápasu a děláme si utkání ještě těžší, než čekáme. Děláme naprosto zbytečné individuální chyby a tady je soupeři nemilosrdně trestají. A naopak, nám tam nepadá skoro nic, i když šance na to jsou. Výsledek je hodně špatný, ale šancí jsme měli stejně jako Hořovicko a kdyby se nám je podařilo proměnit, jako ty, které jsme domácím nabídli, tak jsme mohli třeba i zabodovat. Bez maximální koncentrace, kvality a efektivity body nebudou!“


SK Klatovy 1898 – FK Spartak Soběslav 2:1 (1:0)

Branky: 1. Krejčí, 80. Pavlovič – 87. Hromada. Rozhodčí: Aubrecht – Šmat, Langmajer. Delegát: Sádovský. ŽK: 0:2 (Mazouch, Kutner). Diváků: 185.

Soběslav:  Kuník – Maršík, Suchan, Hromada, Zeman – Bouchal – Mazouch, Kutner (81. Chotovinský), Vaněk – Nohava – Dvořák. Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Hromada.

Michal Lemberka, vedoucí mužstva Soběslavi: „Vyrovnaný zápas, který přinesl několik chyb ze všech stran. Bohužel domácí využili o jednu více. Nám chyběla přesnost v přihrávkách a v zakončení. Brzký obdržený gól nám také nepomohl, ale i tak jsme bojovali až do konce, který byl velmi nervózní. Také se projevilo, že jsme na zápas odjeli s jediným zdravým náhradníkem. Až na jedinou chybu bych pochválil stopera Hromadu.“


TJ Tatran Sedlčany – TJ Sokol Čížová 0:0, penalty 6:5

Rozhodčí: Míč - Nedvěd, Kyncl. Delegát: Hnilička. ŽK: 3:2 (Vystyd, Brotánek, M. Dvořák - L. Dvořák, Lukeš). Diváků: 429.

Čížová: J. Novák – Fenyk, D. Novák (55. Kasík), Pospíšil, Lukeš – Kočí, Janda, Dvořák, Krasnyanyk (91. Nečas), O. Gregor – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: celý tým.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Dnes zachytal dobře jejich brankář Glogar. Měl tam čtyři tutové zákroky, chytil nám v rozstřelu tři penalty, takže on byl muž zápasu. My jsme nastřelili Jiroušem tyč z trestného kopu, domácí v první půli trefili Němcem břevno. Já jsem pokorný člověk, jsem rád, že se sejdeme v jedenácti lidech a tenhle bod beru. Penalty už jsou loterie.“


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - MFK Dobříš 1:1 (1:0), penalty 6:7, 32. Junek - 53. J. Šrain.
TJ Přeštice - FK Tachov 1:1 (0:0), penalty 4:2, 87. Strejček - 53. Kůžel.
SK Senco Doubravka - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:3 (1:1), 11. Trojanec, 53. Roubal - 39. Štěpán, 50. Denk, 88. Pěček.
FK Admira Praha - Český lev-Union Beroun 5:0 (4:0), 26., 40. a 80. (pen.) Zahálka, 32. Čácha, 36. Fric.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař