Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné stále čeká na domácí vítězství. Čáru přes plán mu udělaly Čimelice

 
středa, 19. září 2018, 09:19

V 6. kole KP zavítali čimeličtí fotbalisté na hřiště roudenských fotbalistů. Čimelickým s nepříliš záviděníhodným umístěním v tabulce se moc šancí na úspěch nedávalo. Kvůli velké marodce přijeli pouze s jedním hráčem na střídání.

Začátek zápasu byl zcela vyrovnaný. V 9.minutě po rohovém kopu Čimelic hlavičkoval Zelenka, ale pouze nad branku. V 17.minutě se ke střele dostal jeden z roudenských hráčů, ale Přibyl skvěle zasáhl. Celý první poločas si pak žádné mužstvo nevytvořilo brankovou příležitost a tak stav 0:0 odpovídal dění na hřišti.

Druhý poločas začali lépe domácí. Ve 48.minutě přihrál Bartoš Píšovi a tomu se podařilo prostřelit Přibyla a domácí se tak ujali vedení 1:0.Zdálo se, že to Čimelické opět položí, ale v 50.minutě po centru Nekla z přímého kopu se k hlavičce dostal M. Viták a následně hlavou dorazil míč do sítě Hegenbart a srovnal stav utkání na 1:1.Čimeličtí vycítili šanci a v 56.minutě po centru se dostal do brejku opět Václav Hegenbart a prostřelil domácího brankáře Hřebejka.

Domácí poté přidali a v 60. minutě nebezpečně střílel Bartoš, ale vedle. V 64.minutě po rohovém kopu Čimelic opět hlavičkoval Zelenka nad branku. Domácí se sice poté dostávali dopředu, ale pokud vystřelili, byl na místě brankář Přibyl, který několika pěknými zákroky nedopřál domácím radost. V 64. minutě našel Hegenbart přesnou přihrávkou Nekla, ale jeho zbrklá střela mířila nad branku. Roudenští se sice snažili o vyrovnání, ale tentokrát pozorná hra v obraně Čimelic slavila úspěch a uhájila první vítězství V KP v letošním ročníku.

Pro obě mužstva toto utkání bylo náročné hlavně po fyzické stránce (několik hráčů z obou mužstev v závěru chytaly křeče), přesto si Čimelice vítězství zasloužili díky velkému nasazení a vůli po vítězství.

Malše Roudné – SK SIKO Čimelice 1:2 (0:0) 

Branky: 48. Píša – 50. a 56. Hegenbart. Rozhodčí: Polák - Peterka, Krauskopf. DFA: Řezáč. ŽK: 1:0 (Cahyna). Diváci: 80

Roudné: Hřebejk - Kodras, Jurásek (80. Votava),Cahyna, Bartoš – Škoda, Hála, Otepka, Neckář (65. D. Vogl) – Píša, Vlk (56. Goretki). Trenér Marcel Tomášek

Čimelice: Přibyl – J. Viták, Listopad, Zelenka, M. Viták – Řežábek (89. Pávec), Nekl, Káš, Převrátil – Nosek, Hegenbart. Trenér Pavel Schorník.

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama