Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Los MOL Cupu poslal Táborsko do Karviné a Dynamo do Vršovic

 
sobota, 15. září 2018, 10:10

Páteční losování 3. kola domácího poháru rozhodlo, s kým se střetnou poslední dva jihočeští zástupci. Atraktivního soupeře v podobě pražských S los nenabídl, navíc oba zápasy se odehrají na stadionech prvoligových soupeřů.

Budějovičtí se ve třetím pohárovém kole představí na trávníku Bohemians Praha 1905. Proti Táborsku budou stát na střídačce dvě známé tváře. Trenér Roman Nádvorník a asistent Zdeněk Koukal, kteří v létě odešli do Karviné. „Pro nás je nejdůležitější, že hrajeme doma a nebudeme muset nikam cestovat. Samozřejmě pikantností je, že soupeřem bude Táborsko, kde jsme se Zdeňkem působili před příchodem do Karviné,“ řekl na klubovém webu MFK kouč Roman Nádvorník.

Třetí kolo proběhne za účasti českých zástupců v evropských pohárech. Úředním hracím termínem je 26. září, ale obě utkání Jihočechů se budou přesouvat. Karviná hraje o dva dny později právě v Praze s Bohemians. „Věřím, že s Táborskem najdeme společnou řeč a rychle se na termínu zápasu domluvíme,“ dodal Roman Nádvorník. 

Los 3. kola MOL Cupu

FK Loko Vltavín – FK Teplice

Slavoj Polná – AC Sparta Praha

FC TVD Slavičín – FC Fastav Zlín

MFK Vyškov – FC Viktoria Plzeň

Olympia Radotín – 1. FC Slovácko

FK Baník Sokolov – FC Baník Ostrava

SFC Opava – FC Vysočina Jihlava

1.FK Příbram – FC Sellier & Bellot Vlašim

MFK Karviná – FC MAS Táborsko

Bohemians Praha 1905 – SK Dynamo České Budějovice

MFK Chrudim – FK Mladá Boleslav

FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Liberec

SK Slavia Praha – FK Ústí nad Labem

SK Sigma Olomouc – FK Fotbal Třinec

FK Pardubice – FK Jablonec

FK Viktoria Žižkov – FK Dukla Praha

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle