Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice vypily poctivě kalich hořkosti až do dna

 
pondělí, 10. září 2018, 16:53

V dalším kole KP přívítaly Čimelice fotbalisty Olešníku. Domácí si od začátku věřili, ale to trvalo pouze prvních dvacet minut. Potom už to bylo stále horší a nad výsledkem nepovedeného střetnutí budou muset hodně úsilovně přemýšlet. Hlavně když to povede ke zlepšení.

Hned v 1. minutě se do šance dostal Hegenbart, ale jeho střela mířila vedle branky. Rovněž tak Hegenbartova střela v 8. minutě mířila nad branku hostů. Hra se postupně vyrovnávala a fotbalisté Olešníku získávali navrch. Ve 30. minutě po ztrátě míče ve středu hřiště se dostal k míči Radim Štos a vstřelil první branku utkání – 0:1.

Hra Čimelických se poté rozpadla. Spoustu přihrávek kazili a rovněž tak obranná hra byla velice slabá. Ve 39. minutě opět Radim Štos využil špatné obranné hry Čimelic a vstřelil druhou branku Olešníku – 0:2. Ve 44. minutě pak Slavomír Vařák opět využil špatnou rozehrávku v obraně a vstřelil třetí branku. Poločas tak skončil zcela přesvědčivě 0:3 pro hosty.

Druhá polovina pak jasně vyzněla pro Olešník. Domácí se velice trápili a toho hosté dokonale využili. V 67. minutě po přihrávce Lafaty opět Radim Štos vstřelil čtvrtou branku hostů – 0:4. V

77. minutě pak po rohovém kopu dorážel ve skrumáži David Lafata, a to byla pátá branka v siti domácích – 0:5. V 84. minutě pak po centru hlavičkoval ještě před vápnem David Lafata a nachytal domácího brankáře na švestkách a vstřelil šestou branku – 0:6.

V 87. minutě pak ještě střela Lafaty skončila na tyči domácí branky. V 89. minutě se pak dostal ještě do dobré pozice Grobár, ale mířil vedle. Utkání tak skončilo zcela přesvědčivým vítězstvím Olešníku 0:6.

Domácí mužstvo se bude muset s tímto vyrovnat a hlavně se zvednout po psychické stránce. Bohužel i v dalším utkání v Roudném nebudou Čimelice kompletní a vše bude pouze jen na hráčích, jak se se stávající situací vyrovnají.

SK SIKO Čimelice - FK Olešník 0:6 (0:3)

Branky: 30., 39. a 67. Štos, 44. Vařák, 77. a 84. Lafata. Rozhodčí: Polák - Sebera, Toucha. Delegát: Pípal. ŽK: 1:0 (Hegenbart). Diváků: 150.

Čimelice: Přibyl – Pávec, Listopad, J. Viták, Rambous – Řežábek (46. Varhan), Nekl, Převrátil, Nosek (46. Káš) – Hegenbart (68. Říha), M. Viták. Trenér Pavel Schorník.

Olešník: Matoušek – Vařák (60. Kouba), Heller, Kalášek, Brom – Dráb (87. Studnička), Rožboud, Grobár, Lafata – Štos (75. Tressl), Dudek (72. Tomek). Trenér Roman Chlumecký.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama