Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Vodňany otočily s Větřním z 2:4 na 7:4, stoprocentní nováčci Lažiště a Nová Ves

 
neděle, 2. září 2018, 22:07

AKTUALIZOVÁNO - Jedenáct gólů padlo v zápase posílených Vodňan s Větřním. Hosté si vytvořili náskok 4:2, ale po obrátce úřadovali domácí a pěti brankami zvrátili stav na hokejových 7:4. Na vítězné vlně se zatím nesou nováčci A třídy Lažiště s N. Vsí. Oba shodně vyhráli venku 3:1. Plánská premiéra Romana Lengyela se smrskla do 37. minut, než byl v derby vyloučen. Vysokou porážku utržil Týn v N. Včelnici a bez bodu je poslední. V B třídě se Dřítni podařilo přestřílet Sedlec 7:3. V bitvě o čelo skupiny B prohrála Čkyně ve Strunkovicích. Hradiště v derby smetlo sousedy z Putimi, gólová přetahovaná se strhla mezi Kovářovem a Ml. Vožicí (6:4).

Odvážní nováčci

V „áčkové“ 1. A třídě se daří nováčkům. Lhenice vyhrály v domácím prostředí nad českobudějovickou Lokomotivou, když si již v poločasu zajistily dvěma góly Romana Pořádka (jeden z penalty) solidní výchozí pozici k výhře. Lažišti tato soutěž očividně svědčí. Vyhrálo na půdě dalšího "novice" v Semicích a spolu se čtvrtým nováčkem Novou Vsí, který přivezl všechny body ze hřiště v Plané u Českých Budějovic, drží nejvyšší posty ve skupině. Za domácí nastoupil exligový plejer Roman Lengyel. V utkání vydržel pouze do 37. minuty, kdy byl vyloučen za zabránění soupeři dosáhnout branky úmyslným hraním míče rukou v pokutovém území na brankové čáře.

Vimperk v přesilovce dotáhl dvoubrankovou ztrátu z první půle a obral domácí Trhové Sviny o dva body. Zdá se, že tomu napomohlo i vyloučení domácího Aleše Perfolla v 58. minutě hry. Velký obrat se podařil na sezónu hodně posíleným Vodňanům a nový trenér František Bican mohl být konečně po sérii neúspěšných výsledků spokojen. Nově přišli do již silně změněného kádru před začátkem sezóny Lukáš Šlehofer z Litoměřicka (známý spíše z angažmá v Písku) a francouzský kanonýr z Podolí II, Franvouz Yoni Girardey. Ve druhé půli zaznamenaly pět gólů a zařídily dokonalý odrat z poločasového nepříznivého stavu 2:4 pro Větřní na již hokejových 7:4. Strakonický Junior porazil gólem v nastavení českobudějovickou Slavii a pouze horším skóre je druhý. Bavorovice vyhrály v Záblatí s Prachaticemi a jsou v tabulce čtvrté za mužstvy se stoprocentním ziskem po třech odehraných kolech.

Týn nečekaně poslední

Ve skupině B mužstvo Sokola Planá nad Lužnicí po minulém velmi dobrém herním projevu v Bernarticích, i když bez gólového efektu, doslova zkolabovalo ve druhé půli. Po dvoubrankovém vedení v první půli dostalo během šesti minut do přestávky dva góly a ve druhém už kralovali borci ze Čtyř Dvorů, postaral se o to hattrickem Lukáš Nečekal, kterému se od počátku soutěže střelecky daří a zaznamenal za tři odehraná kola již šest gólů. Debakl utrpěla Olympie Týn nad Vltavou v Nové Včelnici, na něm se nejvíce podílel kanonýr Stanislav Pacholík, který podobně jako Nečekal zaznamenal také půltucet branek. Olympie klesla na poslední místo. Nová Včelnice opanovala vrchol tabulky a nedělní zápasy na tom nemohly nic změnit.

Nemanice v domácím prostředí remizovaly s Lokomotivou Veselí nad Lužnici. V dramatickém závěru šli domácí šest minut před koncem hrací doby do vedení, avšak hostům se podařilo Matějem Ježkem srovnat skóre dvě minuty před koncem zápasu. Sezimovo Ústí, další postupový aspirant, deklasovalo šesti brankami Dačice na jejich trávníku a posunulo se na druhou příčku. Chýnov plně bodoval se Ševětínem gólem ve druhé minutě nastavení zaznamenaným bekem Slavomírem Marešem a posunul se tabulkou hodně vysoko až na čtvrté místo. Bernartice nebyly schopny překonat perfektně organizovaný obranný val Meteoru Tábor. Ti se ve druhé půli směrem dopředu zlepšili a nakonec po snad jediné chybě domácí obrany zaznamenali v 90. minutě Miroslavem Kromkou vítězný gól. Milevská rezerva opět nebodovala, když po bezbrankové půli prohrála s Lišovem. Pod jeho výhru se podepsal hattrickem Daniel Bouchal.

Sedlec narazil v Dřítni

V 1. B třídě, skupině A, porazil Frymburk dobře hrající mužstvo ze Zlaté Koruny o gól. Poločasové vedení o tři góly málem ke konci zápasu ztratil, když Milan Homer dostal hosty do kontaktu v poslední desetiminutovce hry dvěma trefami. Hrdějovice výrazně porazily Kamenný Újezd, když se jim střelecky dařilo v závěrečné půlhodině utkání. Dříteň pokračuje ve skvělých jarních výkonech, porazila Sedlec výrazným rozdílem a kraluje tabulce. Utkání v Loučovicích, kde měla hrát Horní Planá, bylo po konzultaci a schválení STK odloženo z důvodu autonehody domácího fotbalisty. Roudenská rezerva porazila o gól dobře hrající Boršov nad Vltavou a odpoutala se ode dna tabulky. Velešín porazil doma o jednu branku Netolice, když utkání rozhodl smolnou vlastní brankou Daniel Hlavatý v 82. minutě. Kaplice se čtyřbrankovým vítězstvím s Dolním Dvořištěm posunula již na druhé místo, když dalších pět mužstev za nimi má stejný bodový zisk.

Bitva o čelo pro Strunkovice

Ve skupině B porazil Dražejov Chelčice. Cehnice neuspěly ve Stachách a těsně prohrály, když kontaktní gól zaznamenal Petr Pletka dvacet minut před koncem. V závěrečném dějství se již skóre neměnilo a Stachy konečně plně zabodovaly. Strunkovice se utkaly se Čkyní, která po druhém odehraném kole vedla. Vyrovnaný zápas skončil výhrou domácích a jejich posunem na špici. Výborný vstup prožívají také Bělčice. Výhrou ve Volyni se probojovaly na druhou příčku při stejném bodovém zisku jen díky horšímu skóre. Pro Volyňské to byla třetí prohra v řadě, z toho druhá v domácím prostředí. Tomu také odpovídá postavení v tabulce - předposlední místo. Dobrou jarní formu si udržuje i Westra Sousedovice, která vyhrála derby na trávníku rezervy Oseka. O vítězství se asi nejvíce zasloužil Jiří Benedikt, dvěma gólovými trefami. Výsledek pečetil sedm minut před koncem Tomáš Glazunov. Prachatická rezerva remizovala s Vacovem. Konečně se gólově probudila i Sedlice, která zatížila konto Vlachova Březí pěti góly a z poslední příčky se vyhoupla až na 9. místo.

Sedm zápasů = 47 gólů!

Ve skupině C udržel Kovářov po dvou kolech vedoucí pozici. Po prohrané první půli s Mladou Vožicí otočil utkání a zvítězil nakonec divokým výsledkem 6:4. Na domácí půdě se mu náramně daří, zaznamenal již jedenáct branek. Střelcem byl tentokrát Jan Růzha. Trenéru Jiřímu Jarošovi se po loňském velmi dobrém umístění zúročuje jeho velmi kvalitní práce s mužstvem. Společný tým Řepeč-Opařany ztratil v domácím prostředí bod s Chotoviny po zcela vyrovnaném průběhu. Diváci v něm viděli osm gólů a hattrick zaznamenaný Volodymyrem Bondarevem. Nováček Větrovy vyhrál doma nad Bostonem Kluky tříbrankovým rozdílem, když utkání orámoval svými trefami Petr Klejna. Mirovice podlehly v domácím prostředí dobře hrajícím Chyškám, které už jsou druhé o bod za Kovářovem. Hradiště si napravilo reputaci po kruté porážce z minulého kola v Chotovinách a deklasovalo pětibrankovým rozdílem Putim, která je zatím bez bodu a marně se snaží navázat na jarní kvalitní herní výkony. Božetice porazily v derby Sepekov, když se mezi střelce zapsal Ghaňan Patrice Awonseba Baba-Musah, kterého získaly ze západočeského Slavoje Stod. Domácí vedli o tři góly, hosté však dvěma trefami utkání zdramatizovali. Konečnou podobu výsledku dal osm minut před koncem Josef Fara. V jediném nedělním zápasu porazilo Dolní Bukovsko divokým skóre 6:3 Královu Lhotu. Hattrick zaznamenal trenérův syn Radim Kokeš mladší, za hosty dvakrát skóroval Vojtěch Maštalíř a v předposlední minutě upravil prohru na třígólovou.

Dobrá Voda u dna

Ve skupině D v souboji dvou nováčků neudržela Studená dvougólový náskok z první půle a pouze remizovala s Mladým. O plichtu se nejvíce zasloužil Karel Tondr ml. (další syn trenéra) dvěma trefami, z nichž tu vyrovnávací zaznamenal sedm minut před posledním hvizdem rozhodčího. I přes ztrátu dvou bodu se Studená udržela na čele své skupiny. Slavonice na domácím hřišti nezaváhaly a nasázely Dobré Vodě pět branek. Hattrickem se zaskvěl Lukáš Zrůcký a posunul své mužstvo na třetí pozici. Hosté zaznamenali čestný úspěch Jakubem Markem až v 72. minutě hry, který stanovil skóre zápasu. Lomnice porazila v duelu dvou týmů od Lužnice Suchdol. Dva góly vsítil teprve patnáctiletý Martin Prášek. Lomničtí se výhrou posunuli na druhé místo tabulky. Kardašova Řečice vyhrála nad rezervou Třeboně díky dvěma trefám Jana Kloknera. Trápící se Klikov inkasoval na domácím trávníku nepopulárního "bůra" od nováčka z Českých Velenic a je vůbec nejhorším mužstvem krajských soutěží se skóre 1:21 ze tří zápasů. Olešnice doma jen remizovala v derby s Ledenicemi, za které třikrát střílel Lukáš Winkler, posledně dvě minuty před koncem utkání. Třebětice porazily těsně Novou Bystřici. O výsledku rozhodl vítěznou trefou Martin Šťastný devět minut před koncem.


VÝSLEDKY 4. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

SK Lhenice – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 3:1 (2:0)
Branky: 30. a 39. (pen.) Pořádek, 90. Dom. Kiš – 84. (pen.) Filip Navrátil.
Rozhodčí: Lepič – Roman Mráz, Pravda. DFA: Chlaň. ŽK: 6:2 (Iliev, David Kiš, Málek, Dvořák, Beran, Mahák – Kamiš, Navrátil). ČK: 0:1 (78. Havel). Diváků: 100.

FC AL-KO Semice – FK Lažiště 1:3 (1:1)
Branky: 17. Veleman – 37. Volmut, 62. Linhart, 77. Vokatý.
Rozhodčí: Kříž st. – Náprava, Bumba. ŽK: 0:1 (Macek).

TJ Spartak Trhové Sviny – TJ Šumavan Vimperk 2:2 (2:0)
Branky: 26. Marek Kodras, 30. Brůha – 58. Tischler, 82. Kvapil.
Rozhodčí: Toucha – Petričák, Landík. ŽK: 4:3 (Perfoll 2, Valut, Jan Gažák – Císař, Psutka, Kvapil). ČK: 1:0 (58. Aleš Perfoll).

FK Vodňany – SK Větřní 7:4 (2:4)
Branky: 16. a 48. Girardey, 13. Gažík, 56. Šlehofer, 57. Šťastný, 70. Šteier, 82. Pat. Hrachovec – 22. a 29. Gutheis, 5. Kotlár, 27. Rudolf Weinhard.
Rozhodčí: Náprava – Kříž st., Bumba. DFA: Chlaň. ŽK: 2:3 (Girardey, Hudák – Sivák, Kotlár, Dobrovodský).

SK Planá – TJ Nová Ves 1:3 (1:2)
Branky: 4. Kneys – 38. (pen.) Boháč, 44. Procházka, 82. Trejbal.
Rozhodčí: Tauber – Cigáň, Valeš. ŽK: 2:3 (Kitzler, Carda – Holý, Janeček, Kohout). ČK: 0:1 (37. Lengyel). Diváků: 120.

FK Tatran Prachatice – FC Mariner Bavorovice 0:3 (0:0)
Branky: 75. a 90+2. Uličný, 57. Hanousek.
Rozhodčí: Ťupa – Votava, Radek Šťastný. ŽK: 3:3 (Mráz, Kotrch, Škopek – Pancíř, Jiří Hanousek, Trnka). Hráno v Záblatí.

FK Junior Strakonice – SK Slavia Č. Budějovice 2:1 (0:1)
Branky: 65. Martin Šrámek, 90.+1 Kočí – 22. (pen.) Slípka.
Rozhodčí: Kříž ml. – Kollmann, Picka. ŽK: 2:4 (Bálek, Zušťák – Mizera, Slípka, Daniel Šťastný, Hasenöhrl). Diváků: 186.


SKUPINA B

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – SK Čtyři Dvory 2:6 (2:2)
Branky: 9. Trčka, 34. Janovský – 39., 75. (pen.) a 83. Nečekal, 67. a 70. David Maruška, 45. Dom. Sobolík.
Rozhodčí: Petričák – Toucha, Landík. DFA: Vrzal. ŽK: 4:2 (Pospíchal, Trčka, Anděl, Janovský – Havelec, Pecha).

TJ Nová Včelnice – FK Olympie Týn nad Vltavou 5:0 (1:0)
Branky: 5. a 61. Pacholík, 57. Didek, 73. Průša, 90. Zápotoka.
Rozhodčí: Kollmann – Panský, Radek Šťastný. DFA: Pípal. ŽK: 0:2 (Lukeš, Houska). Diváků: 100.

SK Nemanice – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 2:2 (1:1)
Branky: 15. (pen.) Sulek, 84. Benkovský – 25. a 88. Ježek.
Rozhodčí: Roman Mráz – Lepič, Pravda. ŽK: 1:5 (Křiváček – Mahlej, Fichtner, Hejl, R. Mach, Čech). Diváků: 120.

TJ Centropen Dačice – TJ Sokol Sezimovo Ústí 1:6 (0:1)
Branky: 54. Dedič – 12. a 78. Vá. Hoffmann, 74. a 76. Voj. Říha, 57. Jiří Bartáček, 90. Nikl.
Rozhodčí: Izugrafov – Tůma, Ct. Novotný. DFA: Šnajder. ŽK: 0:4 (David Novotný, Jiří Bartáček, Jakub Škarda, Mrůz).

FC Chýnov – SK Ševětín 1:0 (0:0)
Branka: 90+2. Slav. Mareš (pen.)
Rozhodčí: Leiš – Průchová, Bartůněk. ŽK: 2:2 (Slav. Mareš, Vá. Hruška – Kupec, Vokurka). Diváků: 110.

TJ Sokol Bernartice – FK Meteor Tábor 0:1 (0:0)
Branka: 90. Mir. Kromka.
Rozhodčí: Valeš – Nedvěd, Krejník. ŽK: 1:1 (Trantina – Löffler).

FC ZVVZ Milevsko B – SK Lišov 2:4 (0:0)
Branky: 55. Kutil, 90. (pen.) Mir. Suchan – 50., 69. a 84. Bouchal, 87. Kándl.
Rozhodčí: Brych – Formánek, Žurek. DFA: Albrecht. ŽK: 0:1 (L. Mlýnek).


VÝSLEDKY 4. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

FC Šumava Frymburk – SK Zlatá Koruna 4:3 (3:0)
Branky: 7. Flöring, 17. Budík, 43. Petscher, 66. Rillich – 82. (pen) a 88. Homer, 64. Tomáš Weinhard.
Rozhodčí: Křížek – Crkva, Komzák. ŽK: 1:1 (Filip Mertl – Steinocher ml.). Diváků: 100.

TJ Slavoj Hrdějovice – TJ Sokol Kamenný Újezd 4:0 (0:0)
Branky: 35. Mir. Studnička, 65. Kukačka, 78. Miklík, 82. Bohatý.
Rozhodčí: Vejčík – Bezpalec, Feitl. Bez karet. Diváků: 100.

TJ Dříteň – SK Sedlec 7:3 (2:1)
Branky: 14. a 86. Jar. Klimeš, 58. a 68. Josef Moudrý, 21. Zíka (vlastní), 51. Pojer, 88. Lukáš Koudelka – 31. (pen.) a 78. Chromý, 70. T. Kučera.
Rozhodčí: Bezpalec – Vejčík, Hora. DFA: Bicek. ŽK: 4:3 (Pojer, Švejda, Josef Moudrý, Smékal – T. Kučera, Samohejl, Chromý). Diváků: 150.

Vltavan Loučovice – TJ Smrčina Horní Planá odloženo
Po konzultaci a schválení s STK zápas nezahájen. Vedouci obou mužstev se dohodli, že se do středy 5.9 2018 vyjádří o náhradním termínu. Důvodem byla autonehoda domácího hráče Rudolfa Kartáka.

TJ Malše Roudné B – FK Boršov nad Vltavou 3:2 (0:1)
Branky: 57. a 80. Šolc, 85. Lerch – 21. Pokorný, 50. Šefčík.
Rozhodčí: Hučík – Zabilka, Jindrle. ŽK: 1:3 (Tibitanzl – Filištein, Lísal, Šefčík).

FC Velešín – 1.FC Netolice 3:2 (1:1)
Branky: 28. Jakub Zatloukal, 48. Fišer, 82. Hlavatý (vlastní) – 13. a 60. Andres.
Rozhodčí: Čarek – Humr, Hladík. DFA: Bicek. ŽK: 2:0 (Fišer, Jakub Zatloukal). Diváků: 100.

FK Spartak Kaplice – FK Dolní Dvořiště 4:0 (2:0)
Branky: 4. a 11. Lesňák, 62. Urazil, 89. Janura.
Rozhodčí: Brom – Petr Šťastný, Marek. ŽK: 2:3 (Štrbačka, Kebl – Kubík, Zeman, Plosz). Diváků: 230.


SKUPINA B

TJ Dražejov – FK Chelčice 3:2 (1:1)
Branky: 40. a 50. Janus, 62. (pen.) Hrčka – 19. Šácha, 83. Machnyk.
Rozhodčí: Talíř – Syrovátka, Krejčík. DFA: Němeček. ŽK: 3:4 (Samohejl, Hrubý, Hrčka – Šácha, Benedikt, Trobl, Novák).

SK Stachy – Sokol Cehnice 2:1 (1:0)
Branky: 4. Vrhel, 65. Jandoš – 69. Pletka.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Zloch. ŽK: 2:5 (Švarc, Záleský – Krejsa, Jar. Mára, Bízek, Frčka, Hovorka).

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – SK Čkyně 2:1 (1:0)
Branky: 40. Martin Dvořák, 72. Žurek – 80. Chalupa.
Rozhodčí: Ryneš – Pánek, Muzika. ŽK: 3:2 (Pravda, Klein, Škopek – Pešek, Vondrášek).

SK Slavoj Volyně – TJ Sokol Bělčice 1:2 (0:1)
Branky: 65. Tokár – 44. Páca, 74. Ježek.
Rozhodčí: Syrovátka – Talíř, Krejčík. ŽK: 2:1 (Slavík, Pasler – Mach). Diváků: 100.

TJ Osek B – FC Westra Sousedovice 1:3 (0:1)
Branky: 53. Jan Hoch – 22. a 67. Benedikt, 83. Tomáš Glazunov.
Rozhodčí: Ambrožová – Klimeš, Šindelář. ŽK: 3:4 (Kafka, Hřebíček, Gondek – Masák, Mráz, Tomáš Glazunov, Linhart).

FK Tatran Prachatice B – SK Vacov 1:1 (1:0)
Branky: 29. Váša – 83. A. Bujok.
Rozhodčí: Hnilička – Vejčík, Heinzl. ŽK: 4:2 (Juroš, Albert, Lukáš, Váša – Jar. Červenka, Mrázek). Hráno v Záblatí.

TJ Sokol Sedlice – FC Vlachovo Březí 5:0 (2:0)
Branky: 33. a 58. Čabrádek, 39. Rakovan, 69. Vaněk, 78. Dumský.
Rozhodčí: Kovařík – Hošek, Šedivý. ŽK: 2:1 (Vlad. Klíma ml., Čabrádek – Kalčík).


SKUPINA C

FK Řepeč-Opařany – TJ Sokol Chotoviny 4:4 (3:3)
Branky: 1. Smutný, 7. Kravar, 43. Jan Štecher, 68. Vlk – 26., 38. a 46. Bondarev, 34. Vácha.
Rozhodčí: Šíma – Zabilka, Bartůněk. ŽK: 1:5 (Jan Štecher – Slabý, Šmejkal, Vácha, Dvořák, Carva).

SK KAVAS Větrovy – 1. FC Boston Kluky 4:1 (3:1)
Branky: 13. a 73. Petr Klejna, 22. Ond. Jelínek, 28. Jan Sedláček – 18. Mir. Říha st.
Rozhodčí: Ondra – Ovčáček, Kluzák. ŽK: 0:3 (Josef Košatka, Radek Košatka, Strnad).

SK Mirovice – FC Chyšky 0:2 (0:1)
Branky: 9. Jan Šimák, 77. Jiří Barda.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Hladík, Studený. DFA: Kučera. ŽK: 5:4 (Hlavín, Jakub Převrátil, Hřídel, Peterka, Čejdík – Petřík, Vačlena, Prášek, Lívanec).

TJ ZD Kovářov – TJ Sokol Mladá Vožice 6:4 (1:2)
Branky: 48. a 74. Jan Růzha, 45. Coufal, 57. Bursík, 62. Luboš Holub ml., 65. Škoch – 24. a 59. Tomáš Kukla, 9. Smetana, 82. Štěpán Kukla.
Rozhodčí: Marek Mráz – Trkovský, Třeštík. ŽK: 1:8 (Hubička – Jan Pešek 2, Petr Kukla, Dušek, Teplo, Šimko, Smetana, Tomáš Kukla). ČK: 0:1 (88. Jan Pešek).

TJ Hradiště – TJ Sokol Putim 6:1 (4:0)
Branky: 9. a 27. Mezera, 19. a 75. Mála, 30. Tichava, 84. Marek Valach – 61. Bican.
Rozhodčí: Zabilka – Šíma, Tanáč. ŽK: 3:2 (Petr Valach, 24. Tichava, 44. Blažek – Nousek, Holan). Diváků: 110.

TJ Božetice – TJ Sokol Sepekov 4:2 (1:0)
Branky: 36. Volf, 67. Baba-Musah, 70. Dušek, 82. Josef Fara – 73. Bolek, 77. Lukáš Hadáček.
Rozhodčí: Ovčáček – Ondra, Šika. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 6:5 (Lukáš Stejskal 2, Baba-Musah, Josef Fara, Fr. Horek, Dušek – Lukáš Hadáček, Palus, Martin Novák, Tupý, Mašek ). ČK: 1:0 (77. Lukáš Stejskal). Diváků: 120.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Králova Lhota 6:3 (4:1)
Branky: 30., 38. a 43. Radim Kokeš ml., 22. (pen.) Frant. Cihla, 54. Chochol, 77. Matoušek – 25. (pen.) a 89. Voj. Maštalíř, 66. Vařenka.
Rozhodčí: Bumba – Ernst, Pileček. ŽK: 3:2 (Matoušek, Fr. Cihla, Zahradník – Voj. Maštalíř, Holec). Diváků: 100.


SKUPINA D

FK Studená – SK Mladé 3:3 (3:1)
Branky: 30. a 38. Adamec, 3. Přibyl – 70. a 83. Karel Tondr ml., 33. Vítek.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Brož. ŽK: 1:2 (Maška – Karel Tondr ml., Moudrý). Hráno v Mrákotíně.

TJ Sokol Slavonice – SK Dobrá Voda 5:1 (3:0)
Branky: 5., 44. a 55. Zrůcký, 13. Chalupa, 52. Balík – 72. Jakub Marek.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Brož. Bez karet. Diváků: 110.

FK Kardašova Řečice 1922 – TJ Jiskra Třeboň B 3:1 (2:0)
Branky: 4. a 43. Klokner, 39. Šergl – 87. Bartl.
Rozhodčí: Boček – Blažek, Janák. DFA: Pípal. ŽK: 3:4 (Voj. Jánošík, Madar, Roubík – Beníšek 2, Ond. Michal, Veselý). ČK: 0:1 (78. Ondřej Beníšek).

TJ Blesk Klikov – TJ Lokomotiva Č. Velenice 0:5 (0:0)
Branky: 50. a 62. Milan Fiala, 66. a 80. Tomáš Kopecký, 58. Fr. Dvořák.
Rozhodčí: Svoboda – Juráň, Havlík. Bez karet.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – Sokol Suchdol nad Lužnicí 3:2 (1:2)
Branky: 24. a 47. Martin Prášek, 78. Melichar – 11. a 43. Radek Arenberger.
Rozhodčí: Petr Šťastný – Kovařík, Jiří Šťastný. ŽK: 2:1 (Pancíř, Kabele – Kubašta). Diváků: 120.

TJ Sokol Olešnice – TJ Slavoj Ledenice 3:3 (1:1)
Branky: 8. a 52. (pen.) Lenk, 68. Buřič – 39., 46. a 88. Winkler.
Rozhodčí: Marek Mráz – Talíř, Škuthan. ŽK: 3:6 (Lust, Jan Dvořák, Lechner – Šerhakl 2, Stránský, Kadlec, Fencl, Volf). ČK: 0:1 (61. Karel Šerhakl).

FK Sokol Třebětice – TJ Jiskra Nová Bystřice 2:1 (1:0)
Branky: 7. Voj. Habr, 81. Martin Šťastný – 69. Frühauf.
Rozhodčí: Klimeš – Svoboda, Blažek. ŽK: 1:2 (Voj. Bastl – Celý, Hynek).


 
 
Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle