Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Exkrajské týmy vyhrávaly. Klikov v sedmi hráčích vydržel poločas

 
neděle, 26. srpna 2018, 21:04

Událostí třetího kola oblastních soutěží byl nedohraný duel A skupiny I. B třídy. Nad fotbalem v Klikově se stahují černé mraky. Do Ledenic nedal dohromady ani jedenáctku a dorazil pouze v sedmi. Z toho s 57letým brankářem Šroubem, dvěma dorostenci a jedním „černochem“. Hrálo se jen 45 minut… Tři loňští účastníci krajského přeboru, hrající letos A třídu (sk. B), svorně zvítězili. Okresní derby pohraničních mužstev Dolního Dvořiště a Kaplice skončilo drtivou výhrou spartakovců 8:0.

Úspěšný nováček z N. Vsi

V I. A třídě, sk. A, vyhrál Mariner Bavorovice přesvědčivě nad nováčkem ze Semic 5:2 a dal zapomenout na nepovedené první utkání ve Vimperku. Shodným výsledkem porazila Slavia Č. Budějovice dalšího nováčka Lhenice. Budějovická Lokotka podruhé v domácím prostředí pouze bezgólově remizovala v derby s Planou.

Další nováček soutěže, Nová Ves, porazila těsně prachatický Tatran, když jediný gól zaznamenal hlavou Radomil Procházka ke konci úvodní půlhodiny hry. Roli favorita beze zbytku splnil Junior Strakonice, který vyhrál ve Větřní bez obdrženého gólu zcela jasným způsobem. Výsledek pečetil v poslední dvacetiminutovce hry dvěma trefami Martin Šrámek.

Vodňany klopýtly v domácím prostředí, když dostaly šest gólů od překvapení loňského ročníku z Trhových Svinů, i když se jim ke konci utkání podařilo výsledek zkorigovat. Hosté od 30. minuty bez vyloučeného Šemra dokázali svou sílu a byli schopni, ač oslabeni, zaznamenat do domácí sítě ještě další tři góly. Nováček z Lažiště potvrzuje jarní formu a zvítězil nad Vimperkem dvoubrankovým rozdílem, když hosté upravili kosmeticky skóre dvěma góly.

Pětigólový obrat S. Ústí

Ve skupině B mužstvo Sokola Sezimovo Ústí přehrálo doma Nemanice, i když soupeř vyhrál poločas jednobrankovým rozdílem. Ve druhé půli zapnul Sokol na plné obrátky a zaznamenal pět gólů, z nichž dvou docílil Vojtěch Říha, posila z Ratibořských Hor. Zajímavostí utkání je, že jeden gól zaznamenal i brankář a nebylo to tentokrát z pokutového kopu, jak to bývá zvykem. Nemanickým se totiž zranil se v 58. minutě Stanislav Dubský a místo něho nastoupil do brány náhradní gólman Petr Holý. Do té doby chytající Jozef Polomčák pak šel do pole.

Lišovský nováček utrpěl v domácím zápasu debakl od Nové Včelnice, když hattrick zaznamenal šikovný mladík Stanislav Pacholík. Lokomotiva Veselí nad Lužnicí porazila milevskou rezervu, o výsledku rozhodla již v první půli utkání třemi trefami. Hosté pak už jen dvakrát výsledek korigovali. Ševětín doma remizoval se Čtyřmi Dvory, když po poločasovém stavu 0:1 výsledek v průběhu otočil (skórovali matadoři Radim Novotný a Svatopluk Vokurka), nakonec devět minut před koncem zápasu Lukáš Nečekal skóre srovnal. Překvapivě klopýtl v domácím prostředí Týn nad Vltavou, prohrál totiž s Chýnovem. Hosté, ač jim chyběl kanonýr Jaroslav Prášek, který se v minulém utkání zranil, zabojovali a odvezli si překvapivé vítězství. Olympie je po dvou kolech bez bodového zisku. Dačice nedaly šanci Meteoru Tábor. Vyhrály první poločas jednobrankovým rozdílem a ve druhé půli v úplném závěru pečetily svou výhru ještě dvěma trefami.

V nedělním utkání vyhrály Bernartice nad Planou nad Lužnicí dvoubrankovým rozdílem, když utkání rozhodli dva devatenáctiletí hráči. Adam Staněk je na začátku druhé půle povedeným trestným kopem z pětadvaceti metrů dostal do vedení a šest minut před koncem výhru jistil průnikem a dobrou střelou Tomáš Pěchota.

Stoprocentní čtyřlístek

V I. B třídě skupině A porazil zcela jasným čtyřgólovým rozdílem Boršov nad Vltavou mužstvo z Netolic. Utkání dvou ještě jarních účastníků A třídy skončilo jednobrankovým vítězstvím domácího Sedlce nad Hrdějovicemi. Poločasové dvoubrankové vedení domácích korigoval ve druhé půli dorostenec Martin Miklík.

Dříteň zaznamenala druhou jarní výhru, když po domácím vítězném utkání s nováčkem z Horní Plané porazilo na venkovním hřišti dalšího nováčka z Dolního Dvořiště. Výsledek utkání se zrodil již v první půli. Právě Horní Planá po čtyřgólovém přídělu v Dřítni to schytala i v prvním utkání na svém trávníku a inkasovala od favorizovaných Kaplic osm gólů rovnoměrně rozdělených do obou poločasů. Střelecky se zaskvěl třemi zásahy navrátilec do sestavy Jakub Lesňák.

Zatím se výsledkově nedaří Frymburku, který po prohře v Loučovicích nebodoval ani v domácím prostředí s Velešínem. Dvougólový náskok z první půle pouze korigoval na začátku druhé části hry Stanislav Budík. Možnost k vyrovnání se jim naskytla deset minut před koncem, kdy hráli hosté oslabeni o vyloučeného kapitána Tomáše Pomeje. Vyrovnat se však již domácím nepodařilo. Dobře rozehranou sezónu má i tým ze Zlaté Koruny. Ta po překvapivém bodovém importu z Kaplice vyhrála zcela jasně i v prvním domácím utkání s Loučovicemi, když se o vítězství nejvíce zasloužil devatenáctiletý Dominik Fuciman třemi góly. V jediném nedělním utkání si přivezla bod rezerva Roudného z Kamenného Újezda za bezbrankovou plichtu.

Sedlice bez bodu

Ve skupině B prohrály Cehnice s Chelčicemi, jediný gól zaznamenal na začátku závěrečné patnáctiminutovky Martin Machnyk. Vacov si doma poradil se Stachy a díky svému druhému jarnímu vítězství se udržuje ve čtveřici zatím plně bodujících mužstev skupiny. Strunkovice splnily roli favorita a zvítězily s nováčkem Dražejovem díky jediným dvěma trefám na konci utkání v rozmezí čtyř minut, z nichž ta druhá od Jiřího Němečka st. byla z pokutového kopu. Bělčice si doma poradily s rezervou Oseka brankou zaznamenanou také ke konci zápasu Lukášem Kramešem.

Čkyně navázala na vítězné utkání z minulého kola a porazila zatím nevýraznou Sedlici i díky dvěma gólům v poslední desetiminutovce utkání. Překvapivě doma ztratila body Westra Sousedovice plichtou s rezervou Prachatic. Po první půli se zdála být situace zcela jasná a dvoubrankový náskok tomu i nasvědčoval. Hosté však po dvaceti minutách druhé půle dali kontaktní gól a v poslední minutě se jim podařilo Tomášem Hadem srovnat stav utkání a překvapivý výsledek byl na světě. Vlachovo Březí porazilo těsně Volyni, když na obou stranách padly vlastní góly.

Zápas v Chyškách skončí kontumací?!

Skupina C po venkovním vítězství v Dolním Bukovsku své příznivce nepotěšila Mladou Vožici, která podlehla doma se silným Mirovicím jednobrankovým rozdílem. Řepeč-Opařany nejtěsnějším rozdílem porazila Božetice před velmi slušnou diváckou kulisou, když rozhodující gól zaznamenaly již na konci první dvacetiminutovky Miloslavem Pražmou. Snaha hostů o vyrovnání neskončila potřebným brankovým efektem.

Boston Kluky se ze začátku zápasu hodně trápil a po třiceti minutách prohrával se Sepekovem o dvě branky. Do konce poločasu se mu však podařil dát kontaktní gól a ve druhé půli již jasně hosty přehrával a zatížil jejich konto dalšími třemi trefami. Výsledek pak hovoří jasně. V utkání byli vyloučeni dva hráči. Kapitán domácích Miroslav Štěpán a hostující Daniel Smrčina za vzájemné fyzické a slovní napadení. Gólové hody pak viděli diváci v Chotovinách, kde domácí mužstvo smetlo Hradiště jasně 6:0, góly rozdělily rovnoměrně rozděleny do obou poločasů. Domácí tímto počinem dali zapomenout na krutou prohru z minulého kola v Kovářově.

Dohru u STK bude mít zápas v Chyškách, kdy za hosty z Dolního Bukovska nastoupil hráč na černo. Nováček z Královy Lhoty prohrál doma s dalším nováčkem z Větrovů o gól. Putim pak nestačila v domácím prostředí na Kovářov, který se díky této výhře vyšvihl na první místo v tabulce. Druhé jsou s horším skóre Mirovice se shodným bodovým ziskem.

Naplno boduje jen Studená

Trenér Ledenic Stanislav Jindra o Klikovu
„K utkání není co dodat. Nás sice trápí absence hráčů kvůli zdravotním problémům nebo práci, Klikov je ale na tom ještě hůře. Klobouk dolů, že soupeř vůbec dokázal do zápasu nastoupit a odehrát se ctí poločas. Utkání házíme za hlavu a soustředíme se na těžké derby v Olešnici.“

Ve skupině D mužstvo Lomnice nad Lužnicí jasně přehrálo Třebětice. Nováček z Mladého po kvalitní dvacetiminutovce, kdy vedl dvoubrankovým náskokem díky gólům Karla Tondra, ve druhé půli ale náskok prohospodařil a hosté Janem Kloknerem a jeho dvěma trefami srovnal skóre zápasu. Nová Bystřice nepotvrdila v domácím prostředí body přivezené z hřiště soupeře v minulém kole a podlehla Olešnici jednobrankovým rozdílem. První poločas domácí vedli, ale ve druhé části hry hosté otočili skóre utkání ve svůj prospěch dvěma góly Romana Brouska v průběhu pěti minut.

Klikov přijel do Ledenic pouze se sedmi hráči včetně 57letého gólmana Libora Šrouba a jednoho patnáctiletého a šestnáctiletého dorostence. O poločasové přestávce nahlásil vedoucí mužstva hostů zranění veterána v bráně hostův oblasti stehna, proto nemohl pokračovat ve hře. Počet hráčů hostů tím klesl pod povolený limit a druhý poločas nebyl vůbec zahájen.

Dobrá Voda doma prohrála překvapivě se Suchdolem nad Lužnicí. Třeboňská rezerva porazila o gól Slavonice, když byly všechny trefy zaznamenány v průběhu první půlhodinky hry. Velenice v duelu nováčků a loňských rivalů v boji o postup přenechaly všechny body Studené. Autorem obou branek byl Josef Šimánek. Výhra posunula Studenou na první místo.


VÝSLEDKY 3. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – FC AL-KO Semice 5:2 (3:1)
Branky: 1. a 36. Uličný, 43. Blažek, 64. Volf, 78. Babka – 42. a 57. Císařovský.
Rozhodčí: Votava – Ondřej, Mir. Pečenka. ŽK: 1:1 (Uličný – Peroutka).

TJ Nová Ves – FK Tatran Prachatice 1:0 (1:0)
Branky: 27. Procházka.
Rozhodčí: Kollmann – Valeš, Bumba. DFA: Chlaň. ŽK: 4:2 (Pech, Janeček, Jiránek, Zb. Holý – Šandera, Juroš). Diváků: 150.

TJ Lokomotiva Č. Budějovice – SK Planá 0:0
Rozhodčí: Formánek – Cigáň, Žurek. ŽK: 3:4 (Květoun, Fantyš, Kamiš – Píchal, Falc, Kitzler, Jan Pintér). Diváků: 100.

SK Slavia Č. Budějovice – SK Lhenice 5:2 (2:1)
Branky: 20. a 29. Petr Kindermann, 62. Jakub Beran (vlastní), 65. Milan Boček, 86. Mizera – 33. Málek, 56. Jakub Beran.
Rozhodčí: Polák – Ondřej, Votava. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 2:5 (Bravenec, Wegenkittl – Mahák, Dvořák, Málek, Iliev, Jakub Beran). Diváků: 180.

SK Větřní – FK Junior Strakonice 0:4 (0:2)
Branky: 65. a 89. Martin Šrámek, 39. Bálek, 44. Máška.
Rozhodčí: Valeš – Kollmann, Bumba. ŽK: 3:1 (Gutheis, Dvořáček, Dobrovodský – Bálek). Diváků: 100.

FK Vodňany – TJ Spartak Trhové Sviny 3:6 (1:3)
Branky: 44. a 81. (pen.) Kunc, 75. Šteier – 70. a 73. O. Kolář, 12. Chromčák, 25. Šemro, 27. Marek Kodras, 61. Valut.
Rozhodčí: Kříž ml. – Kříž st., Rous. DFA: Janíček. ŽK: 3:2 (Šťastný, Kunc, Jiří Novák – Šemro, Ond. Kolář). ČK: 0:1 (30. Jiří Šemro).

FK Lažiště – TJ Šumavan Vimperk 4:2 (2:0)
Branky: 28. a 68. Pěsta, 14. Hojdekr, 57. Linhart – 75. Jan Psutka, 87. Martin Šíp.
Rozhodčí: Nedvěd – Kollmann, R. Mráz. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 2:2 (Vokatý, Hojdekr – Pankratz, V. Blahout¨). Diváků: 200.


SKUPINA B

TJ Sokol Sezimovo Ústí – SK Nemanice 5:2 (0:1)
Branky: 53. a 83. Říha, 75. Vilímek, 84. Jiří Bartáček, 86. (pen.) Pavel Sazma – 39. Sulek, 61. Polomčák.
Rozhodčí: Toucha – Ťupa, Pravda. ŽK: 3:2 (Pavel Sazma, Škarda, Říha – Jind. Lukáš, Mir. Novotný). Diváků: 120.

SK Lišov – TJ Nová Včelnice 1:5 (1:2)
Branky: 45. Bouchal – 43., 53. a 87. Pacholík, 18. Didek, 80. Petráš.
Rozhodčí: Jevčák – Petričák, Landík. ŽK: 4:3 (Bouchal, Werner, Bambule, Koláček – Pivko, Hulík, Jaroš). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – FC ZVVZ Milevsko B 4:2 (3:0)
Branky: 12. Čech, 33. Daněk, 44. Mikeska, 54. (pen.) Richard Mach – 57. Mácha, 71. Mir. Suchan.
Rozhodčí: Průchová – Ovčáček, Karták (N). DFA: Albrecht. ŽK: 2:2 (Mikeska, Hruška – Pinc, Kálal).

SK Ševětín – SK Čtyři Dvory 2:2 (0:1)
Branky: 66. Radim Novotný, 76. Vokurka – 8. Matušek, 81. Nečekal.
Rozhodčí: Petričák – Jevčák, Landík. DFA: Brož. ŽK: 4:3 (Sváta, Radim Novotný, Petr Novotný, Chmel – Havelec, Janeček, Vajo). Diváků: 100.

FK Olympie Týn nad Vltavou – FC Chýnov 0:1 (0:1)
Branka: 32. Doubrava.
Rozhodčí: Cigáň – Tůma, Kadlec. DFA: Pípal. ŽK: 1:0 (Bindr). Diváků: 120.

FK Meteor Tábor – TJ Centropen Dačice 0:3 (0:1)
Branky: 3. Smejkal, 88. Hric, 90+2. Šimánek.
Rozhodčí: Ťupa – Toucha, Pravda. ŽK: 1:2 (Šedivý – Točík, Krtek).

TJ Sokol Bernartice – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 2:0 (0:0)
Branky: 53. Adam Staněk, 84. Pěchota.
Rozhodčí: Tauber – Písek, Klimeš. ŽK: 1:4 (T. Češka – Roztočil, Pospíchal, Trčka, Janovský).


VÝSLEDKY 3. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

FK Boršov nad Vltavou – 1.FC Netolice 5:1 (2:0)
Branky: 38. a 81. Pokorný, 10. Řežáb, 54. Gruber, 90. Filištein – 57. Varyš.
Rozhodčí: Crkva – Křížovský, Stach. ŽK: 0:2 (Rokůsek, Hlavatý).

SK Sedlec – TJ Slavoj Hrdějovice 2:1 (2:0)
Branky: 6. Martin Pešek, 22. Milan Pešek – 77. Miklík.
Rozhodčí: Humr – Trkovský, Brom. DFA: Pípal. ŽK: 1:1 (Kozel – Nedorost).

FK Dolní Dvořiště – TJ Dříteň 1:2 (1:2)
Branky: 8. Pecha – 24 Smékal, 44. Klimeš.
Rozhodčí: Ondra – Hnilička, Janda. ŽK: 4:3 (Kouba, Krenauer, Kotlár, Kubík – Marek Kovařík, Jos. Moudrý, Milan Kovařík).

TJ Smrčina Horní Planá – FK Spartak Kaplice 0:8 (0:4)
Branky: 10., 18. a 25. Lesňák, 52. a 76. Pulec, 43. Štrbačka, 51. (pen.) Divoký, 83. Micák.
Rozhodčí: Pánek – M. Mráz, Marek. ŽK: 2:1 (Boháč, Bednář – Kebl).

FC Šumava Frymburk – FC Velešín 1:2 (0:2)
Branky: 49. Budík – 33. Grznárik, 35. Rozkošný.
Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Adamovič. ŽK: 2:7 (Petscher, Šisler – Pomije 2, Grznárik, Karel Zatloukal, Šálek, Fišer, Semerád). ČK: 0:1 (79. Tomáš Pomije). Diváků: 100.

SK Zlatá Koruna – Vltavan Loučovice 4:1 (2:1)
Branky: 22., 55. a 76. Fuciman, 38. Homer – 1. Dudla.
Rozhodčí: M. Mráz – Pánek, Komzák. ŽK: 0:6 (Beran, Havierník, Ardó, Hüttner, Černý, Sojka).

TJ Sokol Kamenný Újezd – TJ Malše Roudné B 0:0
Rozhodčí: L. Eibl – Studený, Škuthan. ŽK: 1:2 (Barva – Kramář, Jan Rezek). Diváků: 100.


SKUPINA B

Sokol Cehnice – FK Chelčice 0:1 (0:0)
Branka: 77. Machnyk.
Rozhodčí: Picka – Juráň, Šindelář. ŽK: 2:1 (Krejsa, Hovorka – Machnyk).

SK Vacov – Sokol Stachy 4:0 (2:0)
Branky: 10. Ant. Bujok, 26. Hlásek, 67. Marek Valta, 76. Gustav Bujok.
Rozhodčí: Zabilka – Ryneš, Heinzl. ŽK: 2:2 (Valta, M. Mls – Pek, Kluibr). Diváků: 100.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – TJ Dražejov 2:0 (0:0)
Branky: 83. Žurek, 87. (pen.) Jiří Němeček st.
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Muzika. ŽK: 1:6 (Škopek – Plavec 2, Brázda, Hrubý, Pojsl, Mertl). ČK: 0:1 (81. Tomáš Plavec).

TJ Sokol Bělčice – TJ Osek B 3:2 (1:0)
Branky: 34. Průcha, 78. Hanzlík, 86. Lukáš Krameš – 55. Diviš, 82. Čermák.
Rozhodčí: Dimitrov – Ct. Novotný, Hornát. ŽK: 4:4 (Průcha, Lukáš Krameš, Hanzlík, Hrkel – Čapek, Ježek, Hřebíček, Kafka).

SK Čkyně – TJ Sokol Sedlice 4:1 (1:0)
Branky: 2. Tesař, 73. Král, 80. Gerold, 86. Chrášťanský – 58. Čabrádek.
Rozhodčí: Ryneš – Zabilka, Zloch. ŽK: 1:5 (Václav Turek – Klíma, Vaněk, Křišťan, Sladký, Hrouda).

FC Westra Sousedovice – FK Tatran Prachatice B 2:2 (2:0)
Branky: 12. Milan Glazunov, 26. Vojtíšek – 65. Šabršula, 90. Had.
Rozhodčí: Čarek – Trkovský, Homola. DFA: Chlaň. ŽK: 2:2 (Milan Glazunov, Benedikt – Lukeš, Sova).

FC Vlachovo Březí – SK Slavoj Volyně 2:1 (1:0)
Branky: 45. Jan Myslivec (vlastní), 69. Jan Psutka – 78. Rudolf Kalčík (vlastní).
Rozhodčí: Talíř – Syrovátka, Muzika. ŽK: 1:4 (Hubáček – Myslivec, Mráz, Kubeš, Pasler). ČK: 0:1 (33. Jiří Brabec). Diváků: 150.


SKUPINA C

TJ Sokol Mladá Vožice – SK Mirovice 0:1 (0:1)
Branka: 16. Jakub Převrátil.
Rozhodčí: Boček – Svoboda, Prchlík. DFA: Kučera. ŽK: 2:0 (Tomáš Kukla, Petr Kukla). Diváků: 120.

FK Řepeč-Opařany – TJ Božetice 1:0 (0:0)
Branka: 51. Pražma.
Rozhodčí: Vejčík – Talíř, Třešňák. ŽK: 2:2 (Mir. Novák, Mir. Štecher – Jiří Dušek, Pecka). Diváků: 150.

1.FC Boston Kluky – TJ Sokol Sepekov 4:2 (1:2)
Branky: 59. a 62. Mir. Říha st., 35. Voj. Košatka, 74. Bláha – 26. Jan Bolek, 29. Jan Staněk.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Matura. ŽK: 3:2 (Mir. Štěpán, Vlast. Vlášek, Voj. Košatka – Petr Palus, Daniel Smrčina). ČK: 1:0 (65. Mir. Štěpán – 65. Daniel Smrčina). Diváků: 100.

TJ Sokol Chotoviny – TJ Hradiště 6:0 (3:0)
Branky: 2. Bondarev, 22. Jan Turek, 41. Cetlovský, 67. Šmejkal, 78. Voborský, 88. Jordák.
Rozhodčí: Svoboda – Boček, Smetana. ŽK: 1:2 (Čech – Mezera, Blažek). Diváků: 100.

FC Chyšky – TJ Dolní Bukovsko 0:0
Rozhodčí: Krejník – Kabele, Rinth. ŽK: 2:2 (Jiří Barda, Lívanec – Frant. Cihla, Zahradník).

TJ Králova Lhota – SK KAVAS Větrovy 2:3 (1:2)
Branky: 21. a 82. Hlavín – 16. (pen.) Jan Sedláček, 45. Vobr, 51. Petr Klejna.
Rozhodčí: M. Pečenka – Kovařík, Peklo. ŽK: 4:2 (Kunt, Uhlík, Hlavín, Hanisch – Jelínek, Jar. Klejna). Hráno v Miroticích.

TJ Sokol Putim – TJ ZD Kovářov 1:2 (1:2)
Branky: 18. Voráček – 8. Svojše, 44. Václav Růzha.
Rozhodčí: P. Šťastný – Dimitrov, Pravda. ŽK: 2:4 (Holan, Rejlek – Svojše, Hubička, Luboš Holub ml., Jan Růzha).


SKUPINA D

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – FK Sokol Třebětice 5:1 (2:1)
Branky: 26. a 81. Melichar, 76. a 86. Prášek, 5. (pen.) Božovský – 22. Petr Kelbler.
Rozhodčí: R. Šťastný – Makovička st., Filo. ŽK: 2:3 (Hrubý, Krejník – Koupil, Petr Kelbler, Černý). Předehráno v pátek 24. 8. 2018.

SK Mladé – FK Kardašova Řečice 1922 2:2 (2:0)
Branky: 10. a 19. Tondr – 61. a 78. Klokner.
Rozhodčí: Křížovský – Crkva, Josef Šafránek. ŽK: 1:4 (Ira – Voj. Jánošík, Janeček, Mazánek, Ond. Jánošík).

TJ Jiskra Nová Bystřice – TJ Sokol Olešnice 1:2 (1:0)
Branky: 25. Brabec – 68. a 73. Brousek.
Rozhodčí: Bezpalec – Hošek, Blažek. ŽK: 0:1 (Koktavý).

TJ Slavoj Ledenice – TJ Blesk Klikov 12:0 nedohráno
Branky: 2., 12. a 42. Bez, 10., 38. a 40. Kadlec, 30. a 34. Kubec, 18. Fencl, 24. Jan Pavlík, 27. Lamáček, 35. Winkler.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Zevl. Hráno bez karet. Utkání bylo po prvním poločase předčasně ukončeno. Hosté přijeli pouze v sedmi hráčích, po zranění brankáře klesl pod povolený limit.

SSK Dobrá Voda – Sokol Suchdol nad Lužnicí 2:3 (1:2)
Branky: 38. Jakub Marek, 67. Ct. Novotný – 40. Jakub Záruba, 45. Radek Arenberger, 59. Špale.
Rozhodčí: Žurek – Slepička, Stach. DFA: Kučera. ŽK: 4:3 (Hostek, Frolík, Choboda, Ct. Novotný – Jakub Záruba, Štěpánek, Špale).

TJ Jiskra Třeboň B – TJ Sokol Slavonice 2:1 (2:1)
Branky: 11. Schneider, 30. Bartl – 22. Mašek.
Rozhodčí: Kocina – Ernst, Devera. ŽK: 1:5 (Ond. Michal – Balík, Žampa, Jahoda, Trávníček, Zrůcký).

TJ Lokomotiva Č. Velenice – FK Studená 0:2 (0:1)
Branky: 25. a 81. Josef Šimánek.
Rozhodčí: Vican ml. – Blažek, Kořínek. DFA: Šnajder. ŽK: 1:2 (Michal Filip – Doležal, Adamec).


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Michal Heřman, Zdeněk Formánek, Petr Vlasák