Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborští dvakrát dotahovali, s Vlašimí získali bod

 
pondělí, 20. srpna 2018, 17:49

Další bod do tabulky získalo Táborsko po urputné bitvě s nedalekou Vlašimí. O body se bojovalo do poslední minuty. Pojďme se společně ohlédnout za domácím utkáním.

Výkop utkání měli na starost domácí. První akce Táborska hned ve druhé minutě utkání skončila jen odkopem od Le Giangovy branky. Vlašim zahrozila ve čtvrté minutě, kdy se dostala před Tomovu branku, ale Mareček vysoko přestřelil. V deváté minutě přišlo ohrožení vlašimské branky. Pilík našel ve vápně volného Šanderu, jenž na nic nečekal a jeho střela jen  o kousek minula branku hostí. O pár minut později zahrozila Vlašim. Jandův centr byl sice odvrácen, ale to pouze Ivanko-Macejovi, jenž nebezpečně vypálil, ale ráně opět scházela přesnost. Nyní to byly pouze decimetry!

Táborsko zajímavě kombinovalo na útočné polovině, ale jen do zbytečného faulu Vandase, tím akce domácích skončila. Ve 24. minutě Jandovu nebezpečnou střelu z rychlého brejku Toma pouze vyrazil před sebe k volnému Hadaščokovi, který už to měl jednoduché a zblízka uklidil míč do sítě – 0:1.

Domácí se snažili rychle stav srovnat a vznikla z toho zajímavá situace, která zaváněla gólem. Centr z pravé strany našel hlavu Musiola, který ovšem zamířil jen těsně nad břevno a tribunou to jen zahučelo. Ve 30.minutě bylo srovnáno. Pilík odvedl důležitou práci ve středu hřiště, uvolnil na křídle Šanderu, ten neváhal s centrem a Musiol byl tentokráte hlavou úspěšný, zamířil mezi tři tyče a nedal Le Giangovi šanci – 1:1. V závěru prvního poločasu rozhodčí Julínek udělil několik žlutých karet a to převážně na straně Vlašimi.

Ndiaye srovnal v závěru

Do druhého poločasu vstoupila lépe Vlašim. Hned v úvodu poločasu Hadaščok mohl přidat druhou branku, ale Toma předvedl výborný reflex a jeho ránu vyrazil. Hosté ve druhé půli byli mírně aktivnější a další velkou šanci už využívají. V 56. minutě po závaru před brankou jde Vlašim do vedení. Toma neudržel nebezpečnou střelu a znovu to byl Hadaščok, který stál na správném místě a napálil míč do sítě – 1:2.

Rychlý brejk Táborska málem znamenal vyrovnání. Skvělý Pilík zamířil dopředu a nakonec i vypálil, Le Giangovi míč vypadl k volnému Vandasovi, ale ten v obrovské šanci zakončil pouze do boční sítě. Další brejk tentokrát ze strany Vlašimi skončil zajímavou střelou, kterou vykopl Toma až z brankové čáry. V 81. minutě zahrával Kučera rohový kop. Centr našel hlavičkujícího Ndiayeho, který míč poslal přesně za Le Giangova záda – 2:2.

Do konce zápasu zbývalo pár minut a domácí se snažili otočit zápas, aby tři body zůstaly doma. Poslední akcí zápasu byla střela Berešíka, která jen těsně skončila nad břevnem. Po následném odkopu od branky rozhodčí Julínek ukončil zápas.

Táborsko v dalším kole zavitá v sobotu 25. srpna do Třince. Výkop utkání je stanoven na 10:15.

Hodnocení trenéra FCT Kamila Tobiáše: „Dnešní utkání se mi hodnotí velmi těžko. My jsme šli do zápasu s tím, že potřebujeme udržet výkonnost a zápas zvládnout. Dnes se nám vůbec herně nedařilo a těžko jsme se s tím vyrovnávali. Dostali jsme dvě zbytečné branky. Skóre jsme celý zápas dotahovali. Utkání bylo dnes náročné. Myslím si, že dnes zaplať pánbůh za bod. “

FC MAS Táborsko – FC Sellier & Bellot Vlašim 2:2 (1:1)

Branky: 30. Musiol, 81. Ndiaye – 24. a 56. Hadaščok. Rozhodčí: Julínek – Podaný, Fišer. ŽK:  4:6 (44. Vandas, 45. P. Pilík, 65. Ngimbi, 86. Ch. Frýdek – 11. Mil. Kadlec, 23. Piško, 43. Janda, 51. Hadaščok, 71. Fortelný, 76. Plachý). Diváci: 1130.

Táborsko: Toma – Šandera, Navrátil, Ngimbi, Klusák – Ch. Frýdek, M. Kučera, Pfeifer (59. Ndiaye) – P. Pilík (74. Berešík), Musiol, Vandas. 

Vlašim: P. Le Giang – Plechatý, Piško, Mizerák, Mil. Kadlec – Janda, Mareček (90+2. Badocha), Ivanko-Macej (35. Plachý), J. Štochl – Hadaščok (85. Fotr), Fortelný.

Napsal(a) Karolína Kabíčková/FCT | Foto Karolína Kabíčková