Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Vodňanech zavzpomínali na Martina Kvapila dorosteneckým turnajem

 
čtvrtek, 16. srpna 2018, 08:51

V neděli 12. 8. 2018 uspořádal FK Vodňany I. ročník dorosteneckého memoriálu Martina Kvapila, jehož se zúčastnila mužstva TJ Šumavan Vimperk, SK Čtyři Dvory, SK Slavia Č. Budějovice a domácí FK Vodňany. Po dohodě trenérů se hrálo na 2 x 20 minut a systémem každý s každým.

Výsledky: Vodňany - Vimperk 0:1, Čtyři Dvory - Slavia 3:1, Vodňany - Čtyři Dvory 1:2, Vimperk - Slavia 3:1, domácím při losování utkání přálo štěstí, neboť v předposledním utkání se střetla mužstva o 3. místo - Vodňany - Slavia 4:1, a posledním utkáním bylo finále Vimperk - Čtyři Dvory 3:0.

Celkové pořadí:
1. Šumavan Vimperk
2. SK Čtyři Dvory
3. FK Vodňany
4. SK Slavia Č. Budějovice

Individuální ceny:
Nejlepší hráč: Roman Toman (Slavia ČB)
Nejlepší brankař: David Král (Šumavan Vimperk)
Nejlepší střelec: David Roučka (FK Vodňany)

Poděkování patří rozhodčím Martinu Čarkovi, Luboši Pravdovi a Ondřeji Brodskému i všem zúčastněným mužstvům a jejich vedoucím za předvedené výkony i sportovní vystupování v průběhu turnaje.

Po skončení turnaje odvezli funkcionáři FK Vodňany kytici na hrob Martina Kvapila do Bílska u Bavorova.

Fotogalerie z turnaje od Zdeňka Formánka zde.

Napsal(a) Karel Handšuh st./FK Vodňany | Foto Zdeněk Formánek