Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Generálka Písku ve Štěchovicích dopadla na jedničku

 
neděle, 5. srpna 2018, 20:00

Pět dní před ostrým startem Fortuna ČFL, který Písecké čeká v pátek na hřišti v Králově Dvoře, sehráli svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna ve Štěchovicích závěrečné přípravné utkání.

Žlutomodří duel s nejtěžším letním soupeřem zvládli, předvedli slibný výkon a odvezli si povzbuzující výhru 3:1. Domácí vedli proměněnou penaltou Košaty, ale Písečtí zvrátili nepříznivý stav třemi góly do sítě brankáře Řeháka. Mezi šesti testovanými hráči Štěchovic byl i Pavel Vávra z Čížové.

„Byl to dobrý zápas. Podali jsme slibný kolektivní výkon hlavně směrem dopředu. Vzadu ještě pár chyb bylo, ale několikrát nás podržel Kamil Hajdušek. Byli jsme lepším týmem a mohli jsme dát i více branek. Kdybychom takto přistupovali k utkáním v ČFL, máme šanci získávat body. Na druhou stranu to byl pořád jen přátelský zápas, v soutěži přijdou tlaky a další okolnosti,“ uvedl po generálce trenér FC Písek Rostislav Grossmann.

TJ Štěchovice – FC Písek 1:3 (0:0)

Branky: Košata (pen.) – Voráček, Hanzlík, Pinc.

Štěchovice: Řehák – Pavlík, Busta, Jakobovský, Těžký – Volešák – Košata, Kučaba, M. Novák, Greš – Batka. Střídali P. Vávra, Pouček, M. Müller. Trenér Zbyněk Busta.

Písek: Hajdušek – Benetka, Holý, Vacovský, Hanzlík – Voráček, J. Held, Milec, Petřík – M. Held, Pinc. Na střídání: Varyš – Běloušek, Jančura, Hrachovec, R. Vávra, Presl, Kulík. Trenér Rostislav Grossmann.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle