Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnov se vydal za kvalitní přípravou a soupeřem do Pelhřimova

 
sobota, 4. srpna 2018, 12:08

Chýnovské mužstvo, připravující se na podzimní mistrovské soutěže v I. A třídě, sehrálo v páteční podvečer na hřišti účastníka krajského přeboru kraje Vysočina kvalitní přípravné utkání a i přes jednobrankovou porážku 2:3 zanechalo v Pelhřimově velmi dobrý dojem.

Obě branky hostů vstřelil v prvním poločase Jaroslav Prášek. V obou případech se prosadil ze standardních situací - poprvé z penalty a podruhé z trestného kopu. Dobrou zprávou pro fanoušky chýnovského fotbalu je, že obávaný kanonýr, který v minulém ročníku hrál ve výtečné formě a nastřílel rovných 30 gólů, neodchází do Rakouska a v klubu zůstává.

Chýnovští vedli po první půli nad Pelhřimovem 2:0, ale po obrátce došly Holotovým svěřencům síly a domácí výsledek otočili. „V Pelhřimově jsme sehráli za velkého horka kvalitní fotbalovou přípravu s výborným domácím celkem a na perfektně připravené travnaté hrací ploše. Domácí mají běhavé mladé mužstvo, se kterým jsme dokázali během celých devadesáti minut držet krok. Bohužel nám chyběla z důvodu dovolených nebo zranění řada hráčů, takže jsme odjeli k zápasu pouze s jedenácti hráči a ve druhém poločase se to již samozřejmě projevilo… Byla to ale vydařená příprava s velmi kvalitním soupeřem, ve které bych řekl, že jsme určitě obstáli a všichni hráči, kteří byli k dispozici, podali dobrý výkon,“ potěšilo trenéra Chýnova Petra Holotu.

FK  Pelhřimov – FC Chýnov 3:2 (0:2)

Góly Chýnova: Prášek 2.

Chýnov: Průša – J. Hruška, Zítek, Doubrava, Mareš – Vl. Hruška, Král, Prášek, O. Hladík, Skřivan – Sedlatý.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer