Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písecká devatenáctka nestačila na Čimelice

 
úterý, 31. července 2018, 08:51

Duel týmu U19 FC Písek s celkem Čimelic byl jistě zajímavý nejen konfrontací dorostenců s dospělým fotbalem, ale také z pohledu trenéra žlutomodrých Tomáše Smrčiny, který ještě v loňské sezóně vedl právě Siko v krajském přeboru. Se svými novými svěřenci na ty bývalé prozatím nestačil a Písečtí odjížděli s prohrou.

Domácí byli od počátku aktivnější a přesnější v rozehrávkách. Již v 5. minutě po přihrávce Hegenbarta skóroval Nekl – 1:0. Ve 14. minutě po rohovém kopu hlavičkoval Hegenbart, ale vedle branky. V 16. minutě po centru Listopada se k míči dostal Nekl, přihrál Varhanovi, a ten za přispění jednoho z píseckých obránců vstřelil druhou branku domácích – 2:0. V závěru si pak Písečtí ještě jeden gól dali sami (Řezáč) a tak poločas skončil 3:0 pro domácí.

Druhý poločas byli domácí opět aktivnější. V 56. minutě se do vápna dostal Varhan, ale byl faulován a z nařízené penalty dal Hegenbart čtvrtou branku domácích – 4:0. V 61. minutě vystřelil z hranice vápna Převrátil a přidal další branku domácích – 5:0. V 73. minutě se pak do šance dostal domácí Říha, ale šanci nedal.

Hosté se za celý zápas dostali dvakrát do šancí, ale domácí brankář Přibyl vše vyřešil. Utkání se hrálo za velkého vedra a tak již ke konci zápasu bylo vidět, že někteří hráči již toho mají dost a dost. Písečtí přijeli rovnou ze soustředění a rovněž domácí od pátku a celou sobotu tvrdě trénovali. Přesto se hrálo ve slušném tempu a hlavně slušně.

Další přípravný zápas sehrají Čimelice v neděli 5. srpna od 17 hodin v Jankově proti domácímu mužstvu.

 SK SIKO Čimelice – FC Písek U19 5:0 (3:0)

Branky: Nekl, Varhan, Hegenbart, Převrátil, vlastní (Řezáč). Rozhodčí: Kaštánek – Hadáček. Diváků: 40.

Čimelice: Přibyl - Hadáček, Listopad, Bednařík, Pšenička – Varhan, Nekl, Převrátil,Řežábek - Říha, Hegenbart. Trenér Pavel Schorník.

Písek: Vojtíšek - Novotný, Řezáč, Říha, Jindra - Přibyl, Mařík, Sládek, Kvasnička, Dvořák – Gažík. Střídali Pícha, Peroutka, Tesař, Hrdlička, Zelenka. Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa, Petr Brůha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama